Imatge de la seu d'ERC a Tarragona

Els CDR empaperen les seus d'ERC, la CUP i el PDECat de Tarragona

Retreuen als partits que no treballin «per fer efectiva la independència» i «pactar amb el 155»

Grups dels Comitès de Defensa de la República (CDR)  han empaperat les seus d'ERC, la CUP i del Partit Demòcrata de Tarragona i també han llençat escombraries en altres poblacions consells comarcals arreu de Catalunya. Així doncs, el matí d'aquest dilluns, 5 d'agost, les entrades de les seus a Tarragona, han aparegut amb cartells on es pot llegir «Cap concessió als nostres opressors» o «Aquesta terra no perdona els traïdors».

El CDR de Tarragona ha reivindicat l'acte a través d'un missatge al seu perfil de Twitter, on han compartit diverses imatges amb les seus del PDECat, ERC i la CUP a Tarragona empaperades.

Imatge de la seu de la CUP a Tarragona
Imatge de la seu de la CUP a Tarragona, amb cartells de «El Poble Vota, els Patits obeïu» | @CDRCampTGN

 

El CDR Catalunya ha reivindicat l'acte publicat aquest dilluns al matí a través del seu compte de Twitter fotografies de seus amb bosses d'escombraries i altres deixalles i retreu als partits «que us dieu independentistes» que no treballin «per fer efectiva la independència»,  «pactar amb el 155»; «menystenir els vots del poble» i «detenir activistes». També hi han deixat pancartes amb missatges com «Prou renúncies 1-O»; «Deixalleria 155»; «Merda partits» o «Merda de pactes». CDR Catalunya clou el tuit dient: «El poble mana i el Govern obeeix. Ho teniu clar?».

Els CDR han embrutat les seus del PDECat i d'ERC de poblacions com Tarragona, Balaguer, Terrassa, Lleida, Vic o Tàrrega. També han tirat deixalles davant dels consells comarcals de l'Anoia, a Igualada, i de l'Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès.

Imatge de la seu d'ERC a Tarragona
La seu d'ERC a Tarragona ha despertat amb cartells de «Cap concessió als nostres opressors» | @CDRCampTGN