Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La millor cervesa artesana es podrà degustar a l’Espluga de Francolí amb una fira

El proper dia 29 de setembre l’Espluga viurà la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana

Fira de la cervesa artesana de l'Espluga de Francolí
Fira de la cervesa artesana 2017 de l'Espluga de Francolí | Joan Lòpez

 

El dissabte 29 de setembre, l'Espluga de Francolí viurà una nova edició, i ja en van dos, de la Fira de la Cervesa Artesana.  El proper dia 29 de setembre el municipi omplirà la plaça i el carrer del Castell d’expositors i parades.

Cervesers de proximitat

La Fira comptarà amb la presència de cervesers de proximitat, food trucks pastissers, forners i altres productors locals. Un altre dels elements que ja s'han convertit en imprescindibles de la fira és el maridatge de les cerveses artesanes amb la qualitat i la varietat de les coques salades i d'altres especialitats locals.  

Horari de la Fira de la Cervesa Artesana

Els assistents a la Fira,  l’horari de la qual s’estendrà de les 12.00 hores a les 15.00 hores i de les 17.00 hores a les 00.00 hores, podrà adquirir un got de vidre dissenyat per l’ocasió, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al productor.

Actuacions musicals durant la Fira de la Cervesa Artesana

Al llarg de la jornada hi hauran diverses actuacions musicals per a tots els públics. Al migdia, el grup de música tradicional, Julivert, interpretarà música folk i cançó de taverna, tot amenitzant l’hora de l’aperitiu. Al vespre, arribarà l’actuació musical del duet format per Elena Volpini i Gabri Llorach, amb cançons pròpies i diferents versions i a ja a la nit el grup espluguí Tìloa i les Guineus presentarà el seu darrer treball 'Un cabàs de cançons'.

L’objectiu principal d’aquesta Fira, segons destaquen des de la regidoria de turisme –impulsors de la mostra–, «és donar un valor afegit al nucli antic, així com potenciar turísticament el municipi i impulsar el comerç local oferint la possibilitat als productors espluguins de ser presents a la mostra promocionant els seus productes»