Cesc Fàbregas es casa amb Daniella Semaan envoltat del secretisme més absolut

El català i la seva parella van sorprendre tothom fent públic l'enllaç a les xarxes socials

Cesc Fàbregas va passar sense pena ni glòria pel Camp Nou. A dia d’avui, però, sembla que les coses li van força bé a les files del Chelsea britànic i al costat del seva parella, Daniella Semaan. Tant és així que el futbolista d’Arenys de Mar i la libanesa van contraure matrimoni el passat dilluns, 14 de maig.

L’enllaç, tot i això, va agafar per sorpresa a tothom. Primer perquè es va produir —rarament— en dilluns; i segon, perquè ni Fàbregas ni Semaan van voler fer-ho de domini públic fins un dia després, el dimarts 15 de maig.

Una boda anunciada a les xarxes socials

Fàbregas va passar ahir al vespre del secretisme més absolut a ser portada de tots els portals i publicacions del cor. Gràcies a una publicació a Instagram on se’l podia veure agafat de la mà de la seva parella i els seus fills, el jugador va donar llum pública a un dels dies més feliços de la seva vida.

«M’acabo de casar amb la dona dels meus somnis», deia l’exfutbolista de Barça i Arsenal després de penjar la fotografia a les xarxes.

El vestit de Semaan, de Rosa Clará

Era una de les principals incògnites. Segons ‘El Nacional’, però, la parella de Cesc feia temps que s’havia enamorat d’un vestit en concret, tot i que encara calia saber quina seria la firma que l’acabaria vestint.

Finalment, doncs, l’elecció de la libanesa va passar per Rosa Clará i aquesta va lluir un vestit blanc; apuntalat amb un important i generós escot i una cua que li arribava fins al marge dels peus. Semaan, a part, complementava la seva vestimenta amb un vistós collaret i una diadema que li recollia el cabell.

 

One magical day

Una publicación compartida de Daniella Semaan (@daniellasemaan) el

La dilatada relació entre Cesc i Semaan

El futbolista català i la libanesa van començar el seu perible quan el Cesc va fitxar pel Barça, l’any 2010. Mesos després de firmar el seu anhelat retorn al club on es va formar, el ‘4’ va començar a sortir amb Daniella Semaan.

Gairebé vuit anys després de coincidir per primera vegada, l’actual jugador del Chelsea i la seva dona ja són pares de tres fills. La Lia, de 5 anys; en Capri, de 2, i el petit Leo, que acaba de fer-ne un.

El menut, de fet, comparteix el nom amb Leo Messi, de qui Cesc n’és un gran amic. Així mateix, Antonella Rocuzzo i Daniella Semaan —respectives dones dels futbolistes— també mantenen una gran amistat fins al punt que, mentre Cesc jugava a Can Barça, aquestes dues apareixien juntes gairebé cada dia a Instagram.


Comentaris

envia el comentari