Cesc, tocat pel coronavirus: la mala notícia que ha donat sobre la seva família

L'exjugador del Barça ha explicat que ha fet una videotrucada amb ella i que està molt animada

L'exjugador del FC BarcelonaCesc Fàbregas ha revelat en una entrevista a 'La Sexta' que la seva besàvia pateix coronavirus. «Té 95 anys i la pobreta s'ha contagiat de coronavirus  per desgràcia», ha explicat el migcampista, que actualment milita al Mònaco. «Els van fer el test a tots i el 70% va donar positiu, inclosa la meva besàvia», ha anunciat.

Lamenta no poder fer-li una abraçada

El futbolista va assenyalar que la seva besàvia roman en una residència  situada a la seva ciutat natal, Arenys de Mar, en què col·labora econòmicament. Després de diagnosticar diversos residents, explica, «volíem fer el trasllat a un hotel», amb l'objectiu de mantenir-los aïllats. «Hi havia moltes persones que no s'havien contagiat», ha matisat Fàbregas.

El català roman al seu domicili a Mònaco amb la seva parella i els seus tres fills. «Aquest dijous vam fer una videotrucada  amb ella i la veritat és que se la veu bé i està animada. El pitjor és que no pots estar amb ella i fer-li una abraçada. Tant de bo que puguis superar-lo tot i que sabem que pot ser difícil», ha lamentat el futbolista.