L'incendi ha afectat un habitatge del primer pis d'aquest bloc.

Cinc ferits lleus en l'incendi d'un habitatge a Salou

L'incendi tan sols ha afectat el pis on s'ha originat, el qual ha quedat completament inhabitable

Un total de  cinc persones han resultat ferides lleus a causa de la inhalació de fum en un incendi d'un apartament a Salou.  El foc s'ha iniciat  la matinada d'aquest dilluns,  29 de juliol, i malgrat que s'hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, ha afectat un habitatge del primer pis que ha quedat inhabitable.

Cinc ferits lleus per inhalació de fum

Els Bombers han rebut a la 01:58 hores d'aquest dilluns l'avís d'un incendi  que cremava des del voltant de la una de la matinada, en el primer pis  d'un bloc d'apartaments de sis plantes situat  al carrer Fra Juníper Serra de Salou. El foc ha causat danys materials tan sols a l'habitatge on s'ha originat, al primer pis, el qual ha quedat completament inhabitable, segons els Bombers.

La resta de l'edifici i els altres habitatges no han patit gaireb茅 cap afectaci贸, per貌 els ve茂ns han hagut de ser evacuats.  Un total de quinze, ho han fet pel seu propi peu abans de l'arribada dels serveis d'emerg猫ncies  en veure que hi havia flames a l'edifici, i cinc d'ells han resultat ferits lleus a causa de la inhalaci贸 de fum. Diverses dotacions dels Serveis d'Emerg猫ncies M猫diques s'han traslladat al lloc i han evacuat tots els afectats  a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'incendi, apagat a les cinc de la matinada

Els Bombers de la Generalitat, despr茅s d'evacuar la totalitat dels afectats,  han treballat en les tasques d'extinci贸 de l'incendi i ventilaci贸 del bloc,  en qu猫 hi han estat tres hores fins a les cinc de la matinada,  quan s'ha declarat apagat l'incendi.