Tapes oferides per un dels restaurants pitjor valorats de Barcelona

Els cinc pitjors restaurants de Barcelona, segons TripAdvisor

La qualitat del menjar, l'excessiu preu de les tapes i la mala educació dels cambrers i amos dels locals són les principals queixes dels clients que visiten aquests restaurants de la capital catalana

El portal digital TripAdvisor permet informar-te de restaurants, bars i locals interessants de les ciutats que visitis en un futur. Tot i això, hi ha molta gent que el desconeix i segueix freqüentant els locals que han estat repetitivament mal valorats. 

Barcelona és una de les ciutats més turístiques del país, i una de les més cares en aquests serveis. La qualitat, però, no sempre ve relacionada amb el preu dels seus productes. Així ho han fet saber diversos clients que han visitat la capital catalana i que no han sortit satisfets amb l'experiència. 

'Sailor', al Barri Gòtic

«El pitjor lloc per menjar a Barcelona», «Lloc molt desagradable, el menjar molt bàsic i les copes molt cares. No recomanable a ningú», «Li poso un punt perquè no puc posar-li zero». Aquests són alguns dels comentaris que es poden trobar si busques 'Sailor' a TripAdvisor. El restaurant, anteriorment anomenat 'Amatxu', no només és el pitjor valorat de Barcelona, sinó d'Espanya.

  

«Hem demanatar quatre tapes i dues Coca-Colas, on ens hem trobat tres mosques. Quan li hem dit al cambrer ha respost textualment: 'Sempre m'ho diuen tots al final'». Aquesta clienta ha afirmat que fins i tot els treballadors ja saben les condicions del local i no s'amaguen.

  

El restaurant també compta amb valoracions negatives en anglès i francès, on les opinions són similars sobre el «pèssim servei» que ofereix aquest local en mig del Passeig de Colom.

'Restaurant Oriente', a la Rambla

El restaurant 'Oriente', situat al ben mig de la Rambla de Barcelona, no només presenta problemes amb el menjar, sinó que ofereix alguns dels preus més cars de la ciutat. 

«Cervesa a 7 euros i refresc a 6 euros. Quin frau!», afirma un client. A més, afirmen diversos clients, els cambrers intenten cobrar el menú més car, tot i haver agafat un altre diferent. ,

Alguns, fins i tot afirmen haver trobat paneroles al sopar. «El millor arròs amb paneroles de la Rambla», bromejava un. «El nostre arròs tres delícies tenia una panerola. Una experiència horrible. No la recomano al meu pitjor enemic».  

Un altre client resumeix la fatídica experiència coincidint amb les crítiques dels altres cibernautes: «L'únic bò del lloc és poder menjar a la Rambla. Després és tot un fiasco».

'El Choquito', a la Rambla  

«No hi aneu ni en broma»  és una de les primeres valoracions que es poden llegir a la pàgina de TripAdvisor de 'El Choquito'.  «El que més em va molestar és que fora hi hagués un cartell amb un menú de 12,50€ i que semblava bastant bo, i quan entres et diuen que aquest menú no existeix». Després d'una experiència amb «menjar cremat» i uns preus desorbitats, el client afirma que «la persona que està a l'entrada i et convida a entrar diu que no sap res del que passa a l'interior del local».

  

'El Choquito' és dels pitjors restaurants valorats a la capital catalana.  Així ho mostren no només els espanyols, sinó comentaris en francès, italià, holandès, rus, grec i fins i tot turc. Un turista afirma, en un comentari en anglès, que va ser «L'única mala experiència de Barcelona».

«Si vols perdre els diners en cambrers maleducats i menjar brossa, aquest és el lloc per a tu», escriu un turista en anglès. Després de queixar-se al cambrer pels preus excessius, el client afirma que l'amo es va excusar dient  «Això és la Rambla».

'El rincón de Manolo', al Paral·lel  

Tot i que aquest restaurant situat a Paral·lel té un total de dotze comentaris, i l'últim de 2017, el cert és que nou d'ells són dures crítiques contra els preus i la qualitat del menjar. «La cervesa que em van posar estava caducada i la maionesa també. (...) Ni us seieu.»

  

Un comentari en anglès exclama:  «Estàvem visitant i un cambrer ens va persuadir per prendre una cervesa d'un litre dient que tothom les pren. Així que vam agafar dues cadascun.  Ens van cobrar 40 euros!». 

  

«9 euros per un mini bocata amb pa congelat i quatre trossos de xoriç ibèric, una coca-cola i un cafè... 9 'eurazos'!» es queixa un altre. Curiosament, el local manté una reputació pèssima a TripAdvisor, però segueix tenint l'etiqueta del portal digital a la fatxada. 

El consell final de tots els comentaris, però, es resumeix en el mateix: «És car per ser a l'avinguda Paral·lel, tenint en compte que és un bar de mala mort. Passa de llarg. No entris». 

'Can Eusebio', al carrer Vila 

«El servei és dels més lents que he vist, he arribat a esperar una hora i mitja per un entrepà». Aquest sembla ser la principal queixa dels clients de Can Eusebio, que confessen que el menjar sol trobar-se encara congelat i haver d'esperar més d'una hora pels menjars més senzils.

«No se li pot ni dir restaurant. Servei horrible. Més d'una hora per fer una amanida i dos entrepans. Ens van servir unes patates braves totalment passades», diu un altre. «Són uns estafadors, t'enganyen amb el preu i tant el servei com el menjar són brossa. Diuen un preu i després és un altre. Cambrers estafadors», es queixa un turista.

  

El local és un dels restaurants que més crítiques recents té, l'última d'octubre d'aquest mateix any. Tot i això, sembla que amb el pas dels anys no hi ha hagut millora. «El personal molt 'passota', ni es preocupa per atendre», es queixa l'últim comentari que es pot veure al portal. 

També et pot interessar...