El Cirque du Soleil farà un espectacle basat en la vida de Messi

El mateix jugador ha explicat que tractarà de la seva «passió pel futbol» i s’estrenarà al 2019

Leo Messi, després de marcar un gol a l'Espanyol
Leo Messi, després de marcar un gol a l'Espanyol | EFE

Leo Messi va més enllà del món del futbol i s'ha convertit en tota una icona mundial. Tant és així que el jugador del Barça ha inspirat un nou espectacle del Cirque du Soleil. El mateix futbolista ho ha revelat a través de les xarxes socials. «És un honor per mi anunciar la creació d'un nou espectacle del Cirque du Soleil durant el 2019, basat en la història de la meva vida i la passió pel futbol», ha publicat Messi.

Per la seva banda, el Cirque du Soleil també ho ha anunciat publicant unes declaracions del futbolista. «El primer que vaig sentir va ser una cosa emocionant perquè sabia el que significava el circ i el fet de poder mostrar alguna cosa meva va ser una cosa increïble. No tinc cap dubte que sorprendrà perquè he vist les coses que fan i són meravelloses. Estic molt feliç», diu el capità del Barça.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

Un nou repte pel Cirque du Soleil

La companyia canadenca ha inspirat alguns dels seus espectacles en Michael Jackson o The Beatles, però aquesta serà la primera vegada que aposti pel futbol. «Estem convençuts que portar el llegat de Messi a un escenari arribarà al cor del públic i serà un missatge per a tots els aficionats al futbol», ha explicat Jonathan Tétrault, president de la companyia.

El Cirque du Soleil es va crear a principis dels anys 80 al Quebec, Canadà, tot i que no va ser fins al 1987 quan es va donar a conèixer internacionalment actuant per primera vegada als Estats Units. Des del seu salt a Europa l'any 1990, el seu creixement no ha parat i compta amb representacions per tot el món.


Comentaris

envia el comentari