IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El govern espanyol demana al Congrés prolongar l'estat d'alarma durant sis mesos

El Club Català de Naturisme presenta una llista de les millors platges nudistes catalanes

Entre elles figuren una gran part de cales situades a la Costa Brava

La Cala del Pi està situada a l'extrem de la Platja Gran de Portbou. | Cedida

La moda del nudisme s'estén cada cop més i s'ha convertit en una de les opcions dels banyistes més populars a l'hora d'anar a la platja. A Catalunya hi ha una seixantena de platges nudistes, tot i que els seus adeptes reivindiquen que aquesta pràctica no es limiti només a aquells llocs definits com a nudistes, perquè la llei estableix que aquesta opció és legal en qualsevol espai públic. Per tal d'aconsellar els turistes i els catalans que prefereixen anar nuus a la costa, el Club Català de Naturisme ha elaborat una llista amb les 60 millors platges nudistes del territori català que s'estenen des de l'Alt Empordà fins al Montsià. Les cinc millors zones de bany naturals catalanes són:

La Cala del Pi. Des de la Platja Gran de Portbou es pot seguir una ruta fins a gairebé la frontera francesa. No obstant això, és difícil fer-ho, ja que es poden descobrir cales que donen ganes de quedar-s'hi. Una d'elles, l'última de fet, és la Cala del Pi.

  

La Cala del Borró. Aquest indret, situat al nord del Cap de Creus, és característic pel seu gran atractiu a causa del misteri dels seus paisatges.

La Cala del Borró és la segona millor platja nudista segons el Club. | Cedida

 

La Cala Tamariua. Prop de la localitat marinera del Port de la seva, al nord del Parc Natural del Cap de Creus, se situa aquesta preciosa cala natural amb un alt valor paisatgístic.

 

La Cala Tamariua té un paisatge molt característic. | Cedida

- La Cala Tavallera. Aquesta zona de bany natural es troba a l'extrem de la ruta que creua el Pirineu d'est a oest al Port de la Selva.

La Cala Tavallera és un dels indrets preferits pels naturistes. | Cedida

 

- La Cala Fredosa. Anomenada així pel fred de les seves aigües, aquesta petita platja, de graves i sense serveis, té molt a prop les instal·lacions del far del Cap de Creus. A més, és un indret idíl·lic, ja que les seves aigües no són gaire profundes.

La Cala Fredosa està situada a prop del far del Cap de Creus. | Cedida

Comentaris

envia el comentari