YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Color d'Olor de Poma, el restaurant de Reus d'Ernest Benach, abaixa la persiana

El negoci ho ha anunciat a les xarxes socials | Havia obert feia més de tres anys

Imatge interior del Color d'Olor de Poma | Color d'Olor de Poma

Color d'Olor de Poma, el restaurant obert a Reus fa més de tres anys per Ernest Benach, tanca definitivament. Després d'haver penjat un cartell anunciant que «marxem de vacances», avui han fet públic a través de les seves xarxes socials, que aquestes vacances seran «molt llargues, ja que després de tres anys i uns mesos d'intentar escriure la poesia dels sabors, us volem anunciar que aquesta aventura que hem viscut intensament, s'ha acabat definitivament».

L'anunci s'ha fet a través de la pàgina de Facebook del negoci, així com del perfil de Twitter del Color d'Olor de Poma. El restaurant va obrir amb la intenció d'aportar un caire modern i de cuina de proximitat i d'autor. Situat al gastronòmic carrer de Santa Anna, comptava amb la particularitat que l'havia obert un expresident del Parlament de Catalunya, el reusenc Ernest Benach.

Segons explica el comunicat, «han estat tres anys llargs, en alguns moments difícils, en altres moments apassionats». Recorden que l'objectiu principal del negoci era el «d'oferir un producte gastronòmic diferent, de qualitat i arrelat a la ciutat i al país». Malgrat la dificultat de tancar el negoci, asseguren que estan contents «de com hem treballat i hem fet les coses». Sense apuntar cap a quina direcció, reflexionen que «al cap i a la fi, sempre que tanques una porta és perquè en vols obrir una altra».

El mateix comunicat fa incís en els clients, a qui agraeixen «de tot cor la vostra comprensió, la vostra fidelitat i els vostres suggeriments i crítiques». El comunicat de comiat també té presents les persones que hi han treballat, així com els proveïdors del restaurant. El nom del local, recorden, va sortir d'un poema de Gabriel Ferrater, 'Cambra de tardor'; és per això que han decidit acabar el comunicat, que posa punt final al Color d'Olor de Poma, amb un vers de Josep Vicenç Foix, 'els bells camins es multipliquen allà on creieu que s'acaba la carretera'.


Comentaris

envia el comentari