ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Com et veuen els altres en funció del teu horòscop?

Descobreix la imatge que la gent té de tu segons quin sigui el teu signe del zodíac

opinión
Com et veuen els altres? | HoróscopoMágico.com

Tot i que les persones en general fem vida en societat, saber-nos adaptar al nostre entorn de vegades pot ser ben difícil. Sovint, tant les lleis com les normes que governen la nostra existència estan totalment contraposades amb els desitjos de llibertat i independència que tenim i, en el moment en què les obligacions xoquen amb el llibre albir, els problemes per aconseguir un equilibri s'incrementen encara més.

I malgrat que és cert que tant les regles com les pautes que se'ns imposen persegueixen la finalitat d'incrementar la qualitat de la nostra vida, de vegades no és gens senzill adonar-nos-en des d'una òptica subjectiva. A banda, la vida en comunitat ens presenta una altra dificultat: tal com explica 'Horóscopo Mágico', la pertinença a un determinat grup social fa que estiguem exposats als comentaris i les opinions de l'altra gent, que de vegades no ens agradaran i que podrien afectar de manera directa en la nostra forma de comportar-nos i mostrar-nos als altres.

Quina opinió de nosaltres té la gent? De quina manera ens veuen els altres? De vegades, aquests interrogants s'instal·len al nostre cap i s'estenen com si fossin un virus que podria acabar amb nosaltres. Sigui com sigui, resulta molt rellevant poder relativitzar la seva rellevància per aconseguir viure més tranquil·lament i amb més harmonia. Per això, avui volem centrar-nos en un tema que sol interessar molt i en totes les curiositats que l'envolten. Si tens ganes d'esbrinar de quina manera et veuen els altres en funció del teu signe de l'horòscop, continua llegint!

Quina percepció tenen els altres de tu segons el teu horòscop?

Per tal de determinar l'opinió dels altres sobre tu en funció del teu zodiacal, la teva personalitat és fonamental. Sigui com sigui, és important que tinguis en ment que el fet de preocupar-te massa per les opinions dels altres pot resultar nociu per al teu benestar, cosa que fa que sigui necessari i indispensable que sàpigues traçar les teves línies vermelles.

De quina manera pots saber objectivament si et preocupes massa per l'opinió dels altres sobre tu? Primer de tot, cal que examinis si normalment gaudeixes complaent els altres. En cas afirmatiu, pensa si et mous per empatia —cosa que seria molt bona per a tu— o si, en canvi, et mous per un desig d'agradar. Si et mous perquè vols agradar els altres, vigila: es tracta d'un primer indici que t'indica que alguna cosa falla.

Ara bé, alguns altres signes poden demostrar-te que et cal modificar la teva concepció al voltant d'aquest tema. Un exemple d'això seria presumir de manera recurrent i aprofitar totes les ocasions que se't presentin per tal de fer un enaltiment de la teva figura per damunt de la resta de persones. O centrar-te excessivament en el comportament d'algunes persones pel que fa a tu, especialment si en comptes de percebre-ho com opinions sents que són judicis.

A banda d'això, si no pots dir mai que no i fas una adaptació de les teves decisions i les teves paraules perquè s'ajustin a les opinions d'altra gent, t'hem de dir que tens un problema i que caldria que el solucionessis ràpidament. 

opinión
Vigila perquè si et mous per tal d'agradar els altres alguna cosa podria fallar | HoróscopoMágico.com
 
 

La perspectiva dels altres sobre tu en funció del teu zodiacal

Arribats aquí, hauries de tenir clar si ets o no un esperit extremadament sensible que s'ofèn ràpidament i per la majoria de coses. En cas que això sigui així i que tinguis ganes de posar-hi remei, hauràs de seguir diversos consells per tal de prendre't menys seriosament les paraules dels altres. Primer de tot, hauries de treballar en l'autoestima i la seguretat que tens en tu mateix o mateixa, que són essencials en aquest sentit. Igualment, cal que et concentris més en tu i que formis opinions pròpies, per no estar sempre alerta pel que fa a les coses que diuen o fan els altres. 

Igualment, és molt rellevant un altre factor que està vinculat amb l'amor propi: saber detectar les teves fortaleses i enorgullir-te'n. No t'oblidis mai que vals molt. A més, si veus alguna cosa que t'incomoda o que no t'agrada, és millor que ho diguis i que treguis tot allò que dus dins —tan educadament com puguis—, a més d'acabar amb els comentaris i els comportaments de l'altra gent que et molesten o et fereixen.

Sigui com sigui, també és clau poder identificar les situacions en què podria ser-te molt útil una opinió, perquè podria esdevenir una recomanació útil per madurar i créixer com a persona. Ara bé, per tal d'aconseguir-ho primer caldria que sabessis distingir les crítiques constructives de les destructives, perquè puguis fer cas a les bones i frenar les que podrien perjudicar-te.

Això no obstant, recorda sempre que abans d'obrir-te al món és indispensable que formis les teves visions de les coses per tal que no vagis pel món sense poder-te defensar. No t'oblidis tampoc que no és possible agradar a tothom, i que per tant no ho hauries de provar, si no és que vols acabar sentint ansietat i frustració. En cas que ho aconsegueixis, podràs viure sense requerir l'aprovació dels altres en tot moment i això sacsejarà del tot la percepció que tens sobre la realitat que t'envolta. Gosa ser feliç!

Quina opinió tenen els altres de tu segons el teu signe zodiacal?

Ja és hora que descobreixis l'opinió dels altres en funció del teu horòscop. D'aquesta manera, sense més dilació, pots esbrinar de quina manera et veuen els altres en funció del signe zodiacal que tinguis.

ÀRIES

La teva energia trenca barreres, i pots deixar fora de combat tothom que s'atreveixi a acostar-se a tu excessivament. Ho saps molt bé, i això molts cops et perjudica. El costum que tens d'actuar de manera impulsiva fa que la resta de gent molt sovint pensi que ets un ésser irracional amb qui és impossible parlar. Igualment, de vegades fas por per culpa del teu cantó més agressiu i irascible. 

opinión
La gent sol veure les persones Àries com a impulsives | HoróscopoMágico.com
 

Però no tot ha de ser dolent: al teu interior també hi podem trobar un cantó aventurer i d'allò més divertit que fa que siguis un dels companys més interessants de tota la roda. A banda d'això, tens l'habilitat de connectar amb la majoria de la gent, i vius d'una manera tan apassionada que gairebé és inevitable enganxar-se a la personalitat que tens. Igualment, posseeixes un talent particular per tal d'esdevenir el centre d'atenció i també perquè els altres facin tot allò que tu vols i que, a més, acabin satisfets del tot.

TAURE

Una de les teves principals característiques és que normalment no tens gaire do de gents. Això es produeix perquè tens una personalitat tossuda i poc flexible, que sovint fa que topis amb la gent del teu voltant, sobretot perquè et costa molt obrir i modificar la teva visió de les coses. Per això, normalment es forma un món entre tu i els altres, cosa que complica la comprensió i també la comunicació. Igualment, resulten de molt poca ajuda les ganes de possessió i la gelosia que tens, perquè de vegades la teva intensitat pot acabar ofegant la resta de gent.

opinión
La gent normalment veu els Taure com a individus inflexibles, però també afectuosos | HoróscopoMágico.com
 

Ara bé, els altres també veuen que ets algú afectuós i digne de confiança. Igualment, el poder de decisió i la paciència que tens fan que siguis un conseller molt ben valorat i, per això, la gent que t'estima és conscient que pots ser un assessor ideal en cas de dubtes o problemes. La persistència i la bondat que et caracteritzen s'encarreguen de tota la resta i permeten compensar del tot el teu cantó més rabiós que és tan complicat que controlis.

BESSONS

Per saber l'opinió que les altres persones tenen de tu, primer de tot cal que remarquem que sovint no és senzill que la gent tingui una opinió específica sobre tu. No és gens estrany si pensem que pot ser que ara somriguis i que en només cinc minuts experimentis un canvi absolut que ho trastoqui tot. Igualment, la gent és molt conscient de la facilitat que tens a l'hora de manipular les altres persones, un fet que normalment no agrada al teu entorn.

opinión
Els Bessons poden canviar d'actitud d'un moment a l'altre | HoróscopoMágico.com

Sigui com sigui, no cal que t'envaeixin els nervis i que surti el cantó més dolent dels Bessons. Els altres et veuen igualment com una persona dotada d'intel·ligència amb qui és possible parlar de qualsevol cosa, perquè sempre se t'acudiran les solucions més plenes d'originalitat per als problemes que vagis trobant. A banda d'això, la teva vitalitat és una font d'inspiració per a molta gent, i també gaudeixes d'un cantó més infantil que pot fer endolcir la vida de qualsevol persona. Així doncs, la resta de persones normalment acaben tenint un vincle amor-odi amb tu, que resulta molt addictiu.

CRANC 

Les persones Cranc resulten insòlites: tot i que en un primer moment poden fer la impressió de ser adorables, quan s'escau poden treure el seu cantó més ple d'agressivitat, que seria millor tenir ben lluny. Per aquesta raó, des de l'exterior les persones podrien arribar a pensar que ets un individu rígid i seriós, que de vegades ets massa frívol i d'altres massa susceptible. El rebuig que presentes pel que fa als conflictes i al fracàs també podria fer que et veiessin com una persona freda que no s'atreveix a mullar-se, un fet totalment irònic i paradoxal perquè el teu element és l'Aigua.

opinión
Els Cranc sovint transmeten la impressió que els costa mullar-se | HoróscopoMágico.com
 

Ara bé, quan la gent et mira de conèixer més a fons, li canvia del tot la percepció que té de tu. Sense cap mena de dubte, ets un dels signes més protectors i emocionals de tota la roda, i t'és impossible amagar-ho. Dins teu, a més, comptes amb un cantó dedicat a la gresca que pot conquerir i sorprendre qui sigui i que no és gens incompatible amb totes les dosis de romanticisme que guardes per entregar a qui calgui.

LLEÓ 

El rei de la roda ho és pel costat bo però també pel dolent. Tot i que t'esforces per tenir èxit i donar-ho tot, l'arrogància és la teva perdició. Caus a la trampa de l'ego de manera habitual, i no et recolzes en el teu 'Jo' com si fos un simple suport, sinó que el conceps com un veritable pedestal. La resta de persones se n'adonen i, per aquest motiu, sovint perceben que ets prepotent i egoista, i que només et preocupa mirar-te al mirall i omplir-te d'elogis, és a dir, que en algunes ocasions et comportes com un autèntic Cristiano Ronaldo.

opinión
Com et veuen els altres, Lleó? | HoróscopoMágico.com
 

Sigui com sigui, els altres també veuen coses bones en tu. Com a bon sobirà, tens l'habilitat de seduir qualsevol persona només somrient. I, a banda d'això, tothom sap que ets molt lleial i que defenses aferrissadament la gent que t'importa. Tens llum pròpia, i transmets una sensació de decisió i energia molt contagiosa.

VERGE

Explicar-te de quina manera et veuen els altres en funció del teu horòscop si ets Verge podria ser una idea poc encertada, perquè la teva preocupació desmesurada podria fer que t'ho prenguessis malament. La teva manca d'habilitat a l'hora de teixir relacions d'amistat i les teves inseguretats podrien fer pensar a molta gent que provens d'un altre planeta. Si a tot això hi afegim el fet que ets una persona que odia el desordre i la brutícia, i que de vegades et comportes de manera excessivament dura, de vegades pot semblar que siguis repel·lent i tot.

opinión
Les persones Verge poden semblar dures, però dins seu tenen un gran encant | HoróscopoMágico.com
 

Per sort, la balança es posa del teu cantó quan els altres no es queden només a la superfície i descobreixen el teu interior, essencialment senzill i modest. Igualment, hem de remarcar que posseeixes una gran paciència, i la gent del teu voltant ho sap molt bé, a banda de ser conscients de la teva discreció, una virtut que s'agraeix sempre. Per tant, mira de sortir de la teva closca i de mostrar els teus encants al món, que guardes molt endins.

BALANÇA 

Tot i que inicialment podríem pensar que una persona amb una sensatesa i equanimitat tan grans com les teves únicament és capaç de vehicular coses bones, la teva prudència no és suficient per tal que la resta de gent no estigui confosa i et pugui veure com un individu amb un toc infantil i covard. En algunes ocasions et falta aprofundir en les coses i podria semblar que ets una persona frívola i superficial, cosa que pot conduir a veure't com un individu amb una manca d'empatia i amb vanitat. Si vols modificar la perspectiva que els altres tenen de tu, cal que decideixis obrir-te i fer que surtin les emocions positives que dus guardades dins teu.

opinión
Els Balança poden ser vistos com a infantils però també solen ser persones positives | HoróscopoMágico.com
 

Per aconseguir-ho, hauries de gosar mullar-te, cosa que no perjudicarà la gran habilitat que tens a l'hora de practicar el pacifisme i la diplomàcia. Igualment, tens una gran capacitat a l'hora d'animar les persones del teu voltant, i la teva companyia pot resultar molt necessària i positiva, especialment perquè ets capaç de connectar amb l'altra gent, tot i que et cal confiança i temps per tal d'obrir-te a l'univers. No deixis de creure en tu, perquè hi ha molta gent que també ho fa.

ESCORPÍ

Tens ganes de saber de quina manera et veu l'altra gent? Primer de tot, hauries de tenir ben clar que el cantó més cruel que et caracteritza normalment origina rebuig entre l'altra gent. La tendència que tens a sentir-te al·ludit per qualsevol cosa tampoc fa que l'opinió dels altres millori. De fet, resulta difícil d'entendre, perquè tot es desprèn de la teva habilitat sorprenent a l'hora de dissimular el teu cantó més positiu. Per què ho fas, si saps que encantes a molta gent?

opinión
Molta gent veu un cantó més cruel en els Escorpí, però també són persones carregades de magnetisme | HoróscopoMágico.com
 

Tot depèn, és clar, del cantó que vulguis mostrar, perquè tens un magnetisme que pot arribar a esdevenir addictiu per a tothom, i l'envergadura que caracteritza la teva ment li pot alegrar l'existència a tothom que tingui la benedicció de comptar amb la teva atenció. Mira d'apostar més fermament pel teu cantó persuasiu que no pas pel manipulador i maquiavèl·lic, i t'adonaràs que se t'obriran les portes del paradís en exclusiva. Fes servir el poder gegantí que tens per aconseguir el favor de tothom!

SAGITARI

Es tracta d'un signe de l'horòscop que normalment n'ofereix una de freda i una de calenta i, per tant, resulta complicat esbrinar què pensen d'ell els altres. D'una banda, sovint sembles un nen que no ha crescut, perquè actues de manera impulsiva i sovint no goses ni plantejar-te les repercussions dels teus actes. De fet, la teva personalitat pot arribar a ser tan aclaparadora que hi ha molta gent que no pot tractar amb tu, en part també pel teu anhel de grandesa i perquè t'encanten els excessos.

opinión
No és fàcil saber què pensa la gent dels Sagitari | HoróscopoMágico.com
 

Sigui com sigui, hem de tenir en compte que també pots ser un àngel quan vols, fonamentat en una base de comprensió i honestedat molt importants. Igualment, atraus a moltes persones perquè admiren el teu esperit salvatge i lliure, perquè en algunes ocasions conferim massa rellevància a la vida i no tenim en compte que hem de gaudir i ser feliços. Fes-te guru de la vida i mira de transmetre el teu gran desig d'aventures i optimisme!

CAPRICORN

De quina manera et deu veure la resta de gent? Doncs sovint fas el posat d'algú massa responsable i seriós. El desig de grandesa que tens, a banda, fa que de vegades parlis i et confiïs en excés, fins i tot abans de tenir la certesa que les teves paraules són absolutament fiables. Vigila amb aquest instint de cabra boja, perquè podries donar la imatge de persona calculadora, mesquina i avariciosa. Mira de fomentar altres trets que no quedin eclipsats si els explotes en excés i que et puguin oferir coses bones.

opinión
Vigila amb el teu instint de cabra boja, Capricorn | HoróscopoMágico.com
 

La tranquil·litat, paciència i bon gust que et caracteritzen són virtuts que no et podran fer mai mal, i que et podrien fer connectar amb les persones del teu voltant d'una manera més profitosa i profunda. Igualment, ets una persona molt professional, cosa que fa que els teus consells siguin molt profitosos per tal que els altres lluitin pels objectius que s'han fixat, i també per motivar-los a aconseguir-los. Deixa de banda la fredor i centra't en la fidelitat i la justícia que portes dins i que et volen empènyer a fer coses bones en tot moment.

AQUARI

En un primer moment, sembla que els Aquari només puguin oferir-nos coses bones. Ara bé, et podria sorprendre molt descobrir què pensen els altres de tu, perquè no tothom valora les teves qualitats de persona brillant i idealista. N'hi ha que únicament veuen el teu cantó més frívol i excèntric, que de vegades mostres amb alguna gent, i podrien arribar a pensar que el teu esperit de líder és una habilitat manipuladora inigualable. La distància que normalment fas que et separi de la resta del món per tal de protegir-te sovint provoca l'efecte advers.

opinión
Els Aquari podrien arribar a semblar frívols, tot i que són un signe molt tolerant i imaginatiu | HoróscopoMágico.com
 

Sigui com sigui, el teu cercle més proper és ben conscient que no hi ha ningú que et pugui guanyar en el sentit humanitari. I no és només això: també ets un dels individus més sincers, divertits i somiadors de tot el zodíac. Igualment, les altres persones es beneficien en gran mesura de la tolerància titànica que et caracteritza, i solen gaudir d'allò més quan parlen amb tu, perquè no només tens una increïble imaginació: a més, tens un atractiu incomparable que pot captivar qualsevol persona que topi amb tu.

PEIXOS 

Al final del tot de la roda hi trobem els Peixos, unes persones que normalment es preocupen en excés per la perspectiva d'elles que tenen els altres. Primer de tot, i tal com segurament deus haver deduït, sovint la gent et tracta amb molt de tacte, perquè et perceben com una persona amb molta fragilitat. Per tractar amb tu, els altres han d'anar amb molt de compte, perquè tens tanta sensibilitat que moltes paraules et poden impactar i ferir profundament.

opinión
Les persones Peixos sovint transmeten la idea que són éssers molt sensibles | HoróscopoMágico.com
 

Ara bé, la impressió inicial pot transformar-se del tot si algú altre decideix traspassar la barrera protectora que col·loques al davant dels altres, perquè dins teu s'hi amaga un univers meravellós i totalment nou que val la pena explorar. La sensibilitat que tens també es tradueix en una gran empatia i envejable capacitat de comprensió, i la teva disposició a ajudar la resta de gent és lloable, perquè ho faries fins i tot si això et perjudiqués. Per tal d'explotar al màxim les teves habilitats i característiques i per reconfigurar la gran imaginació que tens, podria anar-te molt bé practicar l'espiritualitat.


Comentaris

envia el comentari