Carles Porta, conductor del programa 'Crims'.

Torna el 'Crims' a TV3, però amb un canvi que no agradarà a ningú

Avui s'estrena la nova temporada de 'Crims' de la mà del periodista Carles Porta

Tenim una bona notícia per a tots els amants del true crime. Avui s'estrena una nova temporada d'un dels programes de més èxit de la graella de TV3: Crims. De la mà del periodista Carles Porta, el qual intentarà posar llum a la foscor en una nova entrega que, esperem, sigui tan genial com totes les anteriors.

Aquesta temporada, però, serà més curta que les altres, ja que constarà de dos casos dividits en quatre capítols. Molts de vosaltres segur que pensareu que tothom es quedarà amb ganes de més i no us neguem. De totes maneres, val més quatre emissions que cap, oi? I tant!

A més, per totes les persones que en siguin fans, sempre tenen l'opció de tornar a veure els capítols de les temporades anteriors. Mai estar de més fer un repàs dels casos més sonats del panorama català i conèixer totes les seves pàgines, encara que la gran majoria siguin fosques.

«Aquest vespre torna Crims amb Carles Porta. Comencem minitemporada de tardor amb el cas 'Girona-Madrid'. A partir de les 10:20 hores en parlarem al Matí de Catalunya Ràdio i aquesta tarda a les 18:00 hores al Planta Baixa de TV3. Us esperem aquesta nit», han anunciat a través del seu compte oficial de Twitter.

Una temporada curta

Aquesta nova entrega, constarà només de dos casos dividits en quatre capítols. D'aquesta manera, la resolució del cas d'avui, no la coneixerem fins dilluns vinent. En unes declaracions per a TV3, en Carles Porta ja va parlar de la dificultat de dur a terme el programa i del gran volum de feina que comporta.

És per aquest motiu que aquesta temporada tindrà menys capítols que les passades.

Avui, el cas de Montse Méndez

No us volem fer spoiler del capítol d'avui, perquè nosaltres tampoc sabem què passarà. Tanmateix, intentarem posar-vos en context sobre el cas que podrem veure aquesta mateixa nit. Concretament a les 22:07 hores. Avui, en Carles Porta ens parlarà del cas de Montse Méndez i aquest és el resum que trobem a la web de TV3:

«L'any 2013, una noia va a comissaria dels Mossos per denunciar la desaparició de la seva mare a Girona. La dona es diu Montse Méndez i té 40 anys. Els investigadors no aconsegueixen desencallar el cas fins que la Policia Nacional a Madrid rep una informació molt rellevant. Serà un viatge d'anada i tornada entre Girona i Madrid».