IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Comissió Europea regala 12.000 bitllets d’Interrail a joves de 18 anys

El termini per presentar les sol·licituds s’ha obert aquest dijous 29 de novembre i es tancarà el pròxim 11 de desembre

La Comissió Europea regala 12.000 bitllets d'Interrail a joves de 18 anys
La Comissió Europea regala 12.000 bitllets d'Interrail a joves de 18 anys | Cedida

Arriba la nova edició del ‘DiscoverEu’ que regalarà 12.000 bitllets d’Interrail completament gratuïts. La Comissió Europea ha decidit repetir aquesta iniciativa arran de l’èxit que va rebre la primera edició per part dels joves de 18 anys europeus que hi van participar, més de 100.000 mil candidatures per 15.000 viatges, i van poder conèixer nous indrets d’Europa.

El termini per sol·licitar un d’aquests bitllets s’ha obert aquest dijous 29 de novembre i es tancarà el pròxim 11 de desembre, dia en el qual ja no es podran presentar més candidatures. Els participants han de ser nois i noies de divuit anys nascuts entre l’1 de gener i el 31 de desembre de l’any 2000, ambdós inclosos, i podran ser guanyadors d’un dels 12.000 tiquets de tren que regala la Unió Europea, UE.

Viatjar per quatre països europeus durant un mes

Aquests bitllets permeten viatjar per fins a quatre estats europeus durant, com a màxim, un mes. Els guanyadors, però, només podran realitzar el seu viatge en unes dates que estiguin dins del període disponible, entre el 15 d’abril i el 31 d’octubre del pròxim 2019, i han de tenir nacionalitat d’un dels Estats membres de la Unió Europea. A més, podran viatjar tots sols o en grup, però tots els membres han de presentar la seva candidatura i ser escollits.

Les sol·licituds es poden presentar en línia a través de la pàgina web de ‘DiscoverEU’ al Portal Europeu de la Joventut, on cal registrar-se amb les teves dades personals, explicar com prepararàs el viatge i respondre cinc preguntes sobre cultura i diversitat europea, així com sobre aquelles iniciatives de la UE que estan dirigides cap als joves. Finalment hi ha una pregunta auxiliar per ajudar al comitè d’avaluació a classificar les candidatures en cas d’haver-hi massa. La resolució estarà disponible a mitjansde gener.

‘Agafa el taxi: torna sa i estalvi’

Platja d’Aro ofereix descomptes de deu euros en taxis als joves que surtin de festa per la ciutat i puguin tornar a casa sense problemes. La segona edició d’aquesta campanya, ‘Agafa el taxi: torna sa i estalvi’, s’estén a tots els divendres i dissabtes entre el 16 de novembre de 2018 i el pròxim 27 de gener del 2019. Els joves que ho vulguin, poden anar a la parada de taxis i bescanviar un val de deu euros a partir de dos tiquets de consumició validats per dos locals adherits a la campanya.


Comentaris

envia el comentari