IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les competicions estatals seguiran amb normalitat i amb els equips catalans

El president del Consell Superior d'Esports, Jose Ramón Lete, assegura que els presidents de deu federacions, tres d'ells catalans, li han «transmès un missatge de tranquil·litat»

El Barça celebrando un gol
El Barça celebrant un gol | Instagram

El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Jose Ramón Lete, ha assegurat que els presidents de deu federacions, tres d'ells catalans, li han «transmès un missatge de tranquil·litat» i que «les competicions d'àmbit estatal es desenvoluparan amb total normalitat». "Estem treballant de la mà de les federacions i seguirem treballant per vetllar pel normal funcionament de les competicions", ha dit Lete al final de la reunió mantinguda amb l'Associació de l'Esport Espanyol (ADESP), que reuneix a totes les federacions olímpiques, no olímpiques i d'esport adaptat.

El president del CSD ha explicat que va convocar la reunió d'aquest matí després de coincidir ahir amb el seu homòleg en ADESP i màxim responsable de la Federació de Triatló, José Hidalgo, en la conveniència de parlar sobre possibles «obstacles que poguessin sorgir i perjudicar a les competicions d'àmbit estatal davant el qual pogués succeir» a Catalunya. «No hi ha cap raó per pensar que aquesta declaració unilateral, si s'escau, pugui distorsionar l'àmbit de les competicions esportives. No tenim cap constància que cap federació catalana hagi fet cap sol·licitud, petició o informació en aquest sentit», ha afirmat. Lete ha respost així a la pregunta de si té notícia sobre la intenció d'alguna federació catalana de deixar de participar en competicions estatals. «Seguirem treballant perquè l'esport no es vegi afectat per decisions polítiques d'una altra índole», ha insistit acompanyat de José Hidalgo.


Comentaris

envia el comentari