Comprova si el teu número de La Grossa de Cap d'Any té premi

El primer premi, de 200.000 euros, ha caigut a Barcelona, Terrassa i El Prat de Llobregat | La resta de premis s'han repartit força per tota la geografia catalana

La Grossa de Cap d'Any ha estat molt repartida per Catalunya
La Grossa de Cap d'Any ha estat molt repartida per Catalunya | CatalunyaDiari.cat

Aquest matí ha tingut lloc el sorteig de La Grossa de Cap d'Any 2018. Al punt del migdia començava el certamen, que s'ha allargat fins pocs minuts després de les 13 hores, i on s'han produit un total de 8 extraccions.

Els premis han caigut, majoritàriament, a la província de Barcelona, si bé és veritat que una part de Tarragona i Girona també s'han vist esquitxades per la sort. En canvi, la província de Lleida no ha rebut cap bona notícia en aquest sentit, ja que cap premi ha caigut en terres de ponent, fet que ha cridat l'atenció d'alguns usuaris de Twitter. Pots comprovar si t'ha tocat algun premi clicant aquí. A continuació us presentem de manera detallada tots els números que han resultat agraciats, així com els llocs on han caigut els premis: 

  • Primer premi (200.000 euros per bitllet): 58499 (Prat del Llobregat, Terrassa i Barcelona)
  • Segon premi (65.000 euros per bitllet): 15199 (les Masies de Voltregà i Sant Feliu Sasserra) 
  • Tercer premi (30.000 euros per bitllet): 11825 (Centelles, Badia del Vallès i Barcelona)
  • Quart premi (10.000 euros per bitllet): 59743 (Piera, Valls i Salou) | Segon quart premi (10.000 euros per bitllet): 54790 (Mataró i Tona)
  • Cinquè premi (5.000 euros per bitllet): 64654 (Vilanova del Vallès, Banyoles i Barcelona)
  • Cinquè premi (5.000 euros per bitllet): 54825 (Valls)
  • Cinquè premi (5.000 euros per bitllet): 46319 (Barcelona)

 

Catalunya, única comunitat autònoma amb Loteria nadalenca pròpia

Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig –és a dir, que els guanyadors compten amb tres mesos a partir del 31 de desembre per reclamar el premi–, i tots els beneficis resultants d’aquesta Loteria catalana es destinen a programes especials per a la infància i l’adolescència, així com per a gent gran i persones discapacitades.

De fet, al llarg dels últims cinc anys s’han destinat un total de 26 milions d’euros a programes socials del territori català, una dada veritablement encoratjadora. Però aquest no és l’únic fet destacable, i és que cal recordar que, gràcies a aquest sorteig, Catalunya ha esdevingut la primera comunitat autònoma de tot el territori espanyol que té la seva pròpia loteria nadalenca.


Comentaris

envia el comentari