Loteria

Comprova aquí si t'ha tocat alguna cosa de la Loteria de Nadal

La Loteria de Nadal ha deixat diversos premis, entre els quals 'El Gordo', a Catalunya: Consulta el teu dècim al cercador!

Ha arribat el gran dia, la data que milions de catalans tenen marcada en vermell al calendari. Avui se celebra al Teatro Real de Madrid el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2022. En el sorteig d'avui es reparteixen més de 5.200 milions d'euros en premis.

El més desitjat, com sempre, és 'El Gordo' de Nadal, dotat amb 4 milions d'euros la sèrie (400.000 € per dècim). Però també hi ha el segon i el tercer premi, dos quarts i vuit cinquens. 

Recorda que, sense anar més lluny, hi ha 1.794 premis de la 'pedrea', dotats amb 100 euros per cada dècim premiat. També hi ha les aproximacions, les terminacions i el reintegrament. Surt de dubtes en un instant i consulta aquí si t'ha tocat alguna cosa a la Loteria de Nadal.

'El Gordo':  05.490

Aquest any, Catalunya ha estat de sort, ja que 'El Gordo' ha estat molt repartit en diversos punts del país. La fortuna ha volgut que el primer premi caigués a les localitats de Barcelona ciutat, Rubí (Vallès Occidental), Barberà del Vallès (Vallès Occidental), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Platja d'Aro (Baix Empordà) i Sant Vicenç de Castellet (Bages).

Segon premi: 04.074

El segon premi ha caigut a Olot (la Garrotxa), on s'han venut 45 sèries i 45 més a Puigcerdà (la Cerdanya). Un altre dels municipis agraciats, a banda de Puigcerdà, ha estat Ger. El premi hauria tocat en una guarderia de la localitat gironina.

Tercer premi: 45.250

El tercer premi de la Loteria de Nadal ha caigut íntegrament a Madrid.

Quants diners pots guanyar al Sorteig de Nadal?

Aquesta és l'edició on més diners es repartiran a l'històric del sorteig de la Loteria de Nadal. A més a més del primer premi, el segon premi està valorat en 1.250.000 euros, 125.000 euros per desè premiat. El tercer premi consta de 500.000 euros, 50.000 per dècim guanyador.

Dos nenes de San Ildefonso durant el sorteig de la Loteria de Nadal
Els nens de San Ildefonso tornen a repartir sort avui. | GTRES

Hi ha dos quarts premis dotats amb 200.000 euros a la sèrie, és a dir, 20.000 euros per dècim. I vuit cinquens premis de 60.000 euros a la sèrie, és a dir, 6.000 euros per dècim premiat. Després arriben els premis menors, on et pots emportar des de 20 euros a 2.000.

Recorda que els premis de fins a 40.000 euros no estan subjectes a fiscalitat i, per tant, cobraràs la quantitat íntegra. En canvi, per a premis superiors a 40.000 euros, Hisenda es quedarà amb un 20% de la quantitat. Comprova amb el cercador si has estat premiat amb algun dels premis.

Comprova en aquest cercador si el teu dècim ha resultat premiat

Molts catalans passaran aquest matí enganxats al televisor seguint el sorteig celebrat al Teatro Real de Madrid. Tanmateix, el sorteig dura força hores i es pot fer tediós. Si no pots o no vols seguir el sorteig en directe, hi ha una altra manera més fàcil de saber si has guanyat.

Hi ha cercadors com el que et deixem aquí i que permeten saber en un sol clic si un dècim ha obtingut algun dels premis. Només cal escriure el número i donar-li al botó de 'comprovar número'. L'aplicació et diu a l'instant si ets algun dels agraciats o si, malauradament, aquest any tampoc hi ha hagut sort.

Si ets un dels guanyadors, recorda que tens tres mesos a partir de les 18:00 hores per cobrar el premi. És a dir, després de les 18:00 hores del 22 de març del 2023 el teu dècim quedaria invalidat. Fins a 2.000 euros podràs cobrar en efectiu i més de 2.000 euros amb transferència bancària o xec.

Segueix el sorteig amb el Catalunya Diari!

Des del Catalunya Diari us mantindrem informats a l'instant de totes les novetats del sorteig d'avui. Vols saber a l'instant quin ha estat el número premiat amb 'El Gordo' i on ha caigut? Et mantenim informat segon a segon de tots els premis que vagin sortint al llarg del matí.

Sabràs a l'instant de quan surt 'El Gordo', el Segon i el Tercer premi. Ja no cal que segueixis el lent i tediós sorteig per la televisió, nosaltres et portem el sorteig en un sol clic. La resta ja és cosa del pur atzar, així que només et desitgem que tinguis molta sort. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp