La reconeguda banda Mägo de Oz actuarà a l'Anella Mediterrània de Tarragona el 14 de setembre.

Mägo de Oz actuarà a l'Anella Mediterrània per les festes de Santa Tecla

La reconeguda banda de folk metal presentarà el seu nou CD, «Ira Dei» | El grup madrileny Debler serà l'encarregat d'encetar la vetllada

Mägo de Oz serà el plat fort de les festes de Santa Tecla de Tarragona.  La reconeguda banda de folk metal actuarà a l'Anella Mediterrània el pròxim 14 de setembre. Es tracta del segon any que aquest espai acull el concert més important de la festa major. Els joves madrilenys Debler seran els encarregats d'encetar la vetllada, que arrencarà a dos quarts d'onze de la nit. Mägo de Oz presentarà el seu nou àlbum, «Ira Dei», que ha estat número u de vendes a Mèxic. 

Mägo de Oz, plat fort de les festes de Santa Tecla

Mägo de Oz actuarà el pròxim 14 de setembre a l'Anella Mediterrània, en el que serà el plat fort de les festes de Santa Tecla en l'àmbit musical. La formació, reconeguda per èxits com «Fiesta Pagana» o «La Costa del Silencio», arribarà a Tarragona per presentar el seu últim CD: «Ira Dei». La banda de folk metal ja ha arrassat a països com Mèxic, on es va convertir en el número u en la llista de vendes.

Es tracta del segon any consecutiu que l'Anella Mediterrània acull concerts de Santa Tecla. Cal recordar que l'any passat hi va actuar l'Orquestra Mondragón, en una iniciativa pensada per donar ús a les instal·lacions de Campclar i, al mateix temps, dur la festa major als barris de la ciutat. 

Deblen seran els teloners de Mägo de Oz a l'Anella Mediterrània de Tarragona.
Deblen seran els teloners de Mägo de Oz a l'Anella Mediterrània de Tarragona. | Cristian Lopez

 

Els madrilenys Debler, teloners

La jove banda madrilenya Debler, de metal simfònic, serà l'encarregada d'obrir la vetllada. Portaran fins a la ciutat el seu nou treball, «Somnia», inspirat en el film «Sweeney Todd» de Tim Burton. El concert començarà a dos quarts d'onze de la nit. Per facilitar l'accés es posaran en marxa serveis de transport públic especial i s'habilitaran el màxim possible de places d'aparcament  al costat de l'Anella. 

També et pot interessar: