Olga Pes

Forès acull aquest dissabte un concert d’Olga Pes on presentarà el seu últim treball ‘Trànsit’

L’actuació tindrà lloc a les 22.00 hores al Mirador de Forès

El municipi de Forès acollirà aquest dissabte dia 10 d’agost a la nit una vetllada de luxe. La cantautora Olga Pes oferirà un concert a les 22.00 hores al Mirador de Forès on presentarà els temes del seu darrer treball discogràfic, anomenat ‘Trànsit’ i que consta de 12 cançons.

El públic d’aquest concert podrà escoltar i gaudir de música que va a cavall entre el jazz i el folk europeu i també amb influències de les arrels andaluses i catalanes de la compositora, amb la seva característica emocionant veu. El concert està organitzat per l’Ajuntament de Forès i la Diputació de Tarragona.

'Trànsit' és el sisè treball discogràfic d'Olga Pes,  després de 'Buenestado', 'Near', 'The Equation', 'Candy' i 'Singles'. 

Forès també acull la 7a caminada nocturna dels Comalats

D’altra banda, Forès també acull una altra activitat aquest cap de setmana. En concret, aquest divendres, dia 9 d’agost. En aquesta data tindrà lloc la 7a caminada nocturna dels Comalats,  una fita que es du a terme pel fenomen de les llàgrimes de Sant Llorenç.

Es durà a terme a les 20.00 hores, moment en què es farà la sortida dels participants des de diversos municipis i de forma simultània. Així doncs, se sortirà des de Forès, però també des de La Pobla de Ferran, Passanant, Glorieta i Belltall.

La trobada dels participants procedents dels diferents nuclis serà a les 21.30 hores a la Sala dels Comalats on es farà un sopar tots junts i es gaudirà dels esdeveniments que hi ha programats, que porten com a títol 'Espectacle planetari', al celobert. 

La caminada nocturna dels Comalats està organitzada per l’Ajuntament de Forès, per l’Ajuntament de Passanant i Belltall, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.