L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acull aquest cap de setmana doble ració musical amb dos concerts de músics del territori que se celebraran el divendres 15 i el diumenge 17 de novembre dins de la temporada de tardor, però fora d'abonament. Primer arribarà l'Ensemble Vila-seca amb una nova proposta gratuïta emmarcada dins dels actes de celebració dels 40 anys del Conservatori i posteriorment serà el torn de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE).
[predef]tarragona-digital-84[/predef]
So, imatge i poesia, la nova proposta de l'Ensemble Vila-seca
'Els ulls del germà etern' és el títol del nou concert de l’Ensemble Vila-seca, sota la direcció de Rafael Fabregat. Inspirant-se en la novel·la de l’escriptor austríac Stefan Zweig, l’Ensemble Vila-seca torna a l’escenari, conjugant so, imatge i paraula per tal de transmetre a l’espectador l’essència d’un relat llegendari, atemporal, on la poesia i la lucidesa conviuen en estrany equilibri.
En aquesta novela, el príncep guerrer Virata, heroi de mil combats, ha vençut un cop més a l’enemic. Aquesta serà, però, la seva darrera batalla, i l’inici d’un viatge existencial que el durà fins al llindar d’un territori enigmàtic, on rau allò que els savis consideren inexpressable. El concert tindrà lloc aquest divendres a les 9 del vespre i l'entrada és lliure amb invitació.
L'OSTE barreja músics amateurs, professionals i estudiants de les Terres de l'Ebre
El diumenge 17 de novembre, l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE), sota la direcció de Jordi Bonilla, oferirà el seu concert a les 7 de la tarda. L’OSTE neix d’una iniciativa que es proposa crear un espai on reunir músics amateurs, estudiants i professionals dins d’un projecte orquestral focalitzat en la interpretació del gran repertori simfònic que respongui a la realitat musical del territori.
Més de 40 concerts arreu de les nostres comarques en el decurs de mitja dècada, així com la resposta rebuda entre públic, avalen un projecte en contínua consolidació, animant intèrprets i públic a mirar endavant de cara a aprofundir en la música, en la seva difusió i en el coneixement de nosaltres mateixos. En aquest cas, l'entrada és invertida i l'espectador pot escollir quina quantitat pagar a la sortida de la sala quan acabi el concert.