Un concursant català d''OT' encén les xarxes per la seva imatge de 'pijo'

Luis Mas, ha estat acusat de representar l'estereotip de noi de bona família i d'entrar en el concurs per tenir contactes i no per les seves actituds musicals
Imatge de Luis Mas amb el rei Joan Carles | Twitter

 

La nova edició d'‘Operació Triunfo’ encara no ha començat, ho farà la nit d’aquest dimecres 19 de setembre amb algunes novetats, i un dels seus concursant ja ha creat controvèrsia a les xarxes. Luis Mas, un noi d’El Masnou, ha estat criticat per la seva imatge de noi de ‘bona família’, de 'pijo' i perquè hi ha que no es creu que hagi entrat en el concurs per la seva qualitat com a cantant sinó perquè té algun tipus de contacte. 

 

El cantant, de 19 anys, és molt actiu a les xarxes socials i la imatge que projecta en aquestes, on per exemple se’l pot veure en una fotografia amb el rei Joan Carles, no ha agradat gaire. La xarxa tampoc està molt entusiasmada amb la seva veu, ja que molts creuen que desafina i que no es mereix entra definitivament en el concurs.

 

 

«‘Facha’» o «‘enxufat’», alguns dels insults que li dediquen

Les crítiques i els insults a Twitter i a Instagram s’han disparat d’ençà que els seus perfils a les xarxes es van fer virals. Des de «‘facha’» a «‘enxufat’», les xarxes no entenen com un noi d’aquest perfil pot participar en el concurs.    

   

Alguns dels tuitaires també han qüestionat la qualitat vocal del cantant català, que fa dos mesos ja va compartir un 'videoclip' a les seves xarxes. La majoria consideren que canta malament i desitgen que el facin fora en la primera gala

 

 

Alguns tuitaires han defensat el jove

A l’espera que sigui el públic del programa de TVE, el que valori la seva veu i el seu magnetisme dalt de l’escenari, el jove compta ja amb alguns defensors a les xarxes que no comprenen aquest escarni públic només per la seva ideologia, sobretot tenint en compte que pel fet pel qual se l’hauria de valorar és per com canta.