Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla contrapicat de la façana de l'Audiència de Tarragona

Condemnat a 5 anys de presó per un intent d'assassinat amb traïdoria el 2019 a Reus

L'acord entre les parts ha rebaixat la petició inicial que era de 14 anys i el condemnat no haurà d'ingressar a presó si se sotmet a un tractament de desintoxicació

L'acusat d'un delicte d'assassinat amb traïdoria en grau de temptativa l'any 2019 a Reus ha estat condemnat a cinc anys de presó, després d'un acord entre les parts. En aquest sentit, el cas ha estat jutjat per la secció segona de l'Audiència de Tarragona. D'aquesta manera s'ha rebaixat la petició inicial de la Fiscalia, que demanava 14 anys de presó.

L'acord entre les parts ha inclòs l'atenuant de drogoaddicció, alhora que l'acusat no anirà a la presó si durant aquest període se sotmet a un procés de desintoxicació, entre altres condicionats. La sentència, que ja és ferma, també assenyala que no podrà apropar-se ni comunicar-se amb la víctima durant vuit anys, alhora que haurà de pagar els 8.700 euros que resten d'abonar en concepte de responsabilitat civil —d'un total de 27.300 euros.

Cal recordar que els fets van tenir lloc en una masia de Reus l'any 2019 durant una festa nadalenca. Segons el relat de la Fiscalia, quan la víctima es disposava a sortir per la porta, l'acusat es va dirigir cap a ell i va clavar-li dues punyalades a l’esquena. Aleshores, l'agredit es va girar i l'acusat va assestar-li dues punyalades més al pit.