Bonprofit

Un conegut supermercat català anuncia que entra al negoci de la restauració

Bonpreu dona una oportunitat al sector de la restauració

Bon Preu es renova. El grup anuncia una aposta descarada pel take away i del menjar preparat amb l'arribada de l'espai gastronòmic Bonprofit. Així, doncs, el grup s'embarca en una nova aventura: el món de la restauració. 

L'espai gastronòmic Bonprofit ha estat concebut com un restaurant que inclogui la possibilitat d'oferir menjar preparat i cuit al moment. Tot i això, no és ben bé un restaurant, segons ha explicat Anna Font, la directora de la corporació. I és que combina les característiques pròpies d'un restaurant amb les de la cuina 'per a endur'.

«Tot i que els clients poden menjar allà mateix, no preveiem oferir servei de taula. Estem centrats en rostisseria i menjar a punt per consumir», ha afirmat Font en una entrevista amb l'ARA. Per tant, es tracta d'una idea realment innovadora que podria portar molts beneficis al negoci.

No obstant això, l'espai gastronòmic Bonprofit no està disponible a tota Catalunya, de moment. Resulta que només el podrem trobar a Terrassa

Així, en funció de com evolucioni, s'actuarà d'una manera o d'una altra. Anna Font ha afirmat que «serà com una prova pilot per veure si anem ben encaminats o si hem de canviar algunes coses». D'altra banda, per a sort per als qui no viuen a prop de Terrassa, també ha afegit que «Abans d'obrir-ne més volem consolidar el que tenim ara a Terrassa, però qualsevol dels nostres establiments situats en un centre neuràlgic d'activitat és susceptible de tenir, en algun moment, un Bonprofit».

Quins productes ofereix i quin 0reu tenen?

Els plats que s'ofereixen són totalment casolans, particularment de rostisseria catalana. Per tant, els consumidors tindran un ampli ventall d'opcions entre les quals escollir. A més a més, tots els plats poden ser consumits al restaurant mateix o a casa.  Però, això no és tot. Val a dir també que els plats són força assequibles. Els preus oscil·len entre 2,99€ i 8,99€ per plat, amb la possibilitat d'optar per un menú tancat. 

Estratègia de consum

Vistes les noves modes de consumició i d'alimentació que estan sorgint, es tracta d'una aposta estratègica. Anna Font comenta que «els darrers anys ja hem fet tota una sèrie de passos en aquest sentit, com ara els córners de sushi, la fruita tallada i preparada, el forn de peix, etcètera». De moment, però, caldrà esperar per veure com evoluciona tot plegat.