Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Una xerrada a Mas Pintat a Reus explicarà com tractar els fills adolescents a pares i mares

La conferència «Pares i mares imperfectes» es farà el dijous 14 de març i anirà a càrrec d'Anna Manso

Un grup de tres joves adolescents fent-se fotos amb un telèfon mòbil | Agències
 

L'escriptora i guionista Anna Manso presideix la conferència «Pares i mares imperfectes» on explicarà la seva visió sobre els i les adolescents. La xerrada està destinada principalment, a pares i mares que tinguin a casa algun adolescent i que hagin de conviure amb ell o ella. La cita serà el pròxim dijous 14 de març a les 19.00 hores al Mas Pintat  de Reus (carrer de l'Abat Escarré, 11). L'entrada és gratuïta per a tothom i les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a familiaciutat@reus.cat. La xerrada està organitzada pel Casal de Joves La Palma. 

La conferència parlarà sobre els adolescents

Tots els pares i mares volen criar els seus fills i filles correctament però, a vegades, això no sempre és possible i sorgeixen desacords entre pares i fills, sobretot si són adolescents. És per això que Manso proposa aquesta conferència destinada als pares i mares. En aquesta sessió, a través d'humor i amb la participació del públic, l'escriptora explicarà la seva experiència personal i convidarà als pares i mares a  viure la vida amb els seus fills, entenent que, no sempre tot pot acabar sortint de la manera que es vol i hi poden haver desacords, per això, els pares i mares a vegades són «imperfectes»

També es presentarà el grup de Facebook de famílies amb adolescents de Reus «#tincunadolescentacasa» on es vol compartir activitats, xerrades, formacions, recursos per adolescents a Reus, experiències i inquietuds entre els pares i les mares i els adolescents de Reus. 

Mas Pintat, un lloc per a famílies 

El Mas Pintat és un espai de suport a la família promogut per l'Ajuntament de Reus. En aquest espai diferents famílies de la ciutat de Reus poden compartir moments i experiències respecte a la criança de nens i nenes, així doncs, és un espai on s'organitzen activitats i tallers que ajuden al desenvolupament familiar entre progenitors i infants. 

Anna Manso, la experta en infants

És una escriptora i guionista que va néixer a Barcelona i actualment encara hi viu.  És mare de tres menors i ha treballat com a guionista en programes infantils com «Barri Sèsam», «El Club Super3» i «MIC». També ha escrit diferents  obres de teatre infantils i ha publicat diversos  llibres també infantils