'El Foraster ' visita aquest dilluns l'Ametlla de Merola

Confusió per una mort de la família de 'El Foraster': es pensen que és Quim Masferrer

Diversos usuaris de les xarxes van donar per mort el presentador de TV3

Sense cap mena de dubte, 'El Foraster' és un dels programes estrelles de la graella de TV3. El caràcter del seu presentador, en Quim Masferrer ha fet pràcticament tot Catalunya, li tingui una certa estima. La seva naturalitat, la manera de treballar i de tractar les persones ha fet que el programa aclapari milers de televidents en l'emissió de cada programa.

Així i tot, no tot són bones notícies. Malauradament, Masferrer s'ha assabentat que alguns dels personatges que ha anat trobant en els pobles que visita, han mort. Pèrdues irreparables que, com no pot ser d'altra manera, també afecten el presentador.

'El Foraster' un dels programes de més èxit de TV3

I és que una de les claus perquè 'El Foraster' s'hagi convertit en un dels programes més bonics, emotius i d'aquells que et toquen la fibra la graella de la televisió pública catalana és la bona sintonia que genera el Masferrer amb els veïns que va visitant. La bona gent de Catalunya sembla que no s'acaba mai, i els espectadors ens emocionem setmana rere setmana amb el programa.

Però, agafar-li tant d'afecte a totes aquestes persones comporta una sensació trista al mateix temps. Sentir una gran pena cada vegada que es lamenta la pèrdua d'algun dels veïns que ha anat visitant i coneixent el presentador. Recentment, es va conèixer la mort d'un estimat veí de Tivissa, a la comarca de la Ribera d'Ebre.

'El foraster' es va desplaçar fins allà i va conèixer en només arribar a en Miquel i la Fina, a qui al poble coneixen com 'la parella dels motoritzats'. Dos avis entranyables, amb cadira de rodes motoritzada per desplaçar-se. El presentador va lamentar la pèrdua a través de les seves xarxes socials.

Una confusió de diversos usuaris

El problema va arribar quan, en els comentaris, diversos usuaris es van confondre i es van pensar que qui havia perdut la vida era el presentador del programa. Un usuari, @AmargenetOr, va fer un recopilatori de diversos missatges emotius acomiadant-se del presentador de Sant Feliu de Buixalleu.

Una confusió que sorprèn qualsevol. No obstant això, esperem que Masferrer trigui molts i molts anys en deixar-nos i que ens pugui regalar milers de bons moments amb la seva bona gent.

Per al moment, es desconeix quan s'estrenarà la nova temporada d''El Foraster'. El que si se sap és que ja s'estan gravant els nous capítols on Masferrer visitarà nous indrets arreu de Catalunya. Tant de bo ens sorprenguin com ho ha fet fins ara.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!