Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la família de Ger celebrant que els ha tocat el segon premi de la Loteria de Nadal.

Cop de sort: una família catalana guanya la loteria un any després de l'ictus del fill

Just un any després de l'ensurt, a aquesta família la sort els ha tornat a somriure

A vegades els miracles existeixen. I aquesta família de Ger, a la Cerdanya, ho té molt clar. La sort ha demostrat que està de part seva després de guanyar el segon premi del sorteig de la Loteria de Nadal. 

Una bona part d'aquest segon premi, el 04074, ha caigut a Puigcerdà. I la majoria de la població de Ger, un petit poble de només 500 habitants, havia comprat el número premiat, que va ser un dels primers a vendre's al mes d'agost.

La família Gil, una de les afortunades, no s'ho pot acabar de creure. I és que, fa tot just un any, el seu fill patia un ictus, un fet que ha convertit aquest any 2022 en un infern per a ells. Un infern que sembla que ara, per fi, s'ha acabat.

«Tot canvia»

Ahir va ser un dia de celebració en aquest petit poble de la Cerdanya. Gairebé tot el municipi havia comprat les butlletes premiades i, entre ells, la família Gil. «Avui ens canvia la sort en aquest poble», afirmava la Maria.

Després que el seu fill patís un ictus, l'Isaac va haver d'estar ingressat dos mesos al Vall d'Hebron i sis a l'Institut Guttmann. «Ha estat un any molt dur, un any d'estar desplaçats a Barcelona vuit mesos», comentava la seva mare. A l'estiu, ja va poder tornar a fer vida normal al poble.

Però, per si no n'hi hagués prou, a més a més, aquest dijous, el dia de la Loteria, en què aquesta família ha acabat guanyant el segon premi, ha coincidit amb l'aniversari de la Maria.

Encara que, tot i l'alegria pel premi guanyat, la família sap que el més important és la recuperació del seu fill. «Per sort, el tenim amb nosaltres». Després d'un any molt dur, ara per fi veuen la llum.

Un número molt repartit

El 04074, el segon premi del Sorteig de la Loteria de Nadal, va ser una de les primeres butlletes a posar-se a la venda a l'administració de loteria de Puigcerdà aquest estiu.

Imatge d'un senyor comprant loteria
El segon premi de la Loteria de Nadal s'ha venut més enllà de Puigcerdà. | Europa Press

I a conseqüència d'això, s'ha repartit més enllà de la capital. Ger ha estat un dels pobles que comptava amb més dècims premiats. A banda de la família Gil, a l'escola bressol del poble també ha caigut el premi amb dotze sèries entre treballadors i famílies.

I molts s'han acostat a les portes, tot i que era el primer dia de vacances escolars, per celebrar-ho. «Aquest matí estàvem donant menjar a les gallines, ens han trucat i no ens ho crèiem».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp