Las Rozas ha buscat l'empat amb l'1 a 0 i s'ha trobat amb el segon

El Voltregà, primer semifinalista de la Copa de la Reina

El CP Voltregà guanya per 3 a 2 el CP Las Rozas i es converteix en el primer equip classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina

Las Rozas ha buscat l'empat amb l'1 a 0 i s'ha trobat amb el segon | Joan Alfons López

La Copa de la Reina ja ha començat a la capital del Baix Camp i s’acaba de decidir el primer semifinalista de la competició. El Club Patí Voltregà s’ha classificat per a la prèvia de la gran final després d’imposar-se al Club Patín Las Rozas per 3 a 2 en un encontre on les noies dirigides per Josep Maria Rovira han dominat clarament durant el primer temps però han patit més del desitjat en els segons 25 minuts.

Primer temps català

El Voltregà ha anat per feina ben aviat i ha demostrat la seva superioritat davant les madrilenyes amb possessions ràpides i recuperacions de bola constants. El duel es disputava únicament a la pista de Las Rozas, conjunt que ha mantingut el 0 a 0 inicial fins al minut 12. Una bola morta dins de l’àrea de l’equip de Madrid ha estat aprofitada per Maria Anglada per enviar l’esfèric al fons de la xarxa.

Cristina Barceló, en el minut 19, ampliava diferències enviant dins de la porteria una penjada des de la banda esquerra. El 2 a 0 al descans semblava encarrilar el matx però Las Rozas encara havia de donar guerra en el segon temps. Abans d’arribar al minut 5 de la represa, Beatriz del Carmen Gaete feia el 2 a 1 i donava emoció a l’encontre.

Les catalanes han estat superiors en el primer temps
El CP Voltregà ha estat superior en el primer temps però ha patit en el segon | Joan Alfons López

Molta bola al pal

El segon temps ha confirmat el canvi de tendència en el domini del matx. Las Rozas ha marcat el ritme del matx i ha gaudit de diferents ocasions per empatar. Però un cop les bones intervencions de Bernardas i altres els ferros de la porteria han impedit que la reacció es traduís en l’electrònic fins al minut 42. Un xut des de la banda esquerra era rebutjat per Bernardas i la bola morta l’ha caçat Wally per fer el 2 a 2.

Malauradament per als interessos madrilenys, l’alegria ha durat poc.  Anglada, que ja havia obert el marcador, tornava a avançar el seu equip amb el 3 a 2 en el minut 43. Tot i que Las Rozas ha arribat a jugar durant quatre minuts amb la novena falta al marcador, la desena no ha caigut i cap dels dos bàndols ha demostrat encert per alterar un marcador que ha donat per vencedor un Voltregà que ja espera rival a la primera semifinal de dissabte. Ho serà el guanyador del Manlleu-Cerdanyola que es jugarà a les 17.15 hores.

Voltregà

Bernardas, Tarrida, Barcelo, Romero i Gutiérrez. A la banqueta: Golet, Vilalta, Bosch, Vistos i Anglada

Las Rozas

Hidalgo, Galeassi, Gaete, Daribo i Ghirardello. A la banqueta: Notario, Villaro, Pérez, Wally i Silva

1-0 / Anglada (12’)

2-0 / Barceló (19’)

2-1 / Gaete (30’)

2-2 / Wally (42’)

3-2 / Anglada (43’)

Tania Pardo i Josep Antoni Ribó

Matx corresponent a la primera semifinal de la Copa de la Reina d’hoquei patins disputat al Pavelló Olímpic de Reus