El Telecable, darrer semifinalista

El Telecable es desfà del Bigues i Riells sense excessius problemes

El Telecable de Gijón s’imposa al Bigues i Riells per 5 a 2 i jugarà contra el Vila-sana la segona semifinal de la Copa de la Reina

El Telecable celebrant un dels gols que els classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina | Joan Alfons López

Les semifinals de la Copa de la Reina ja estan decidides després de la victòria del Telecable de Gijón per 5 a 2 davant el Bigues i Riells en el darrer partit dels quarts de final de la competició. Les asturianes s’han imposat amb relativa comoditat an un Bigues i Riells que ha tingut dos intents de reacció que han estat neutralitzats pel Telecable, qui ha començat a encarrilar el triomf en el minut 35 posant tres gols de distància a l’electrònic.

Qui colpeja primer…

El Telecable, tercer classificat de l’OK Lliga Femenina, era el principal favorit per endur-se l’eliminatòria i ha tardat ben poc en demostrar-ho. Sara González, en el primer minut de joc, engaltava un xut llunyà que Klein no podia aturar. Era l’1 a 0 només començar però el segon gol de l’encontre, també a favor del Telecable, no arribaria fins al minut 16. Marta González ampliaria diferències per veure com, un minut després, era Borràs qui feia el 2 a 1 pel Bigues i Riells.

Dues jugadores del Bigues i Riells, a terra després d'una topada
Dues jugadores del Bigues i Riells, a terra després d'una topada | Joan Alfons López

Lee, abans del descans, faria el 3 a 1 però Igualada, en els primers segons del segon temps, faria un ajustat 3 a 2. Les catalanes es trobaven novament en una posició de reacció en el marcadorperò les asturianes ho han tornat a impedir. Roces feia el 4 a 2 en el minut 28 i Fernández posava ja un dur 5 a 2 en el minut 35. Amb el pas dels minuts les verdes han vist impossible remuntada i el Telecable ha gaudit de diferents ocasions per ampliar el marcador a la contra, no trobant el premi.

Amb el 5 a 2 final, el Telecable certifica el seu passi per a les semifinals de dissabte a les 13.00 hores on s’enfrontarà al Vila-sana.

La capitana del Telecable ha rebut un fort cop a la cara però ha pogut continuar
Sara González ha rebut un cop a la cara però ha pogut seguir jugant | Joan Alfons López

Telecable HC

E. González, M. González, S. González, Fernández i Sanjurjo. A la banqueta: Morera, Lee, Roces, Obeso i Soberón

Bigues i Riells

Klein, Camp, Borràs, Canals i Igualada. A la banqueta: Saldaña, Grancha, Ylla, Argemí i Cristofol

Iván González i Marta Fidalgo

Matx corresponent al quart partit de quarts de final de la Copa de la Reina disputat al Pavelló Olímpic de Reus