Foto d'una dona en un caixer automàtic

El correu que ha enviat un banc als seus clients: «No tornis a pagar comissions»

Així poden retirar diners gratuïts els clients d'aquesta entitat

Els diners en efectiu segueixen estant vius. Tot i que l'ús de la targeta bancària cada cop està més estès, la veritat és que són moltes les persones que continuen utilitzant els caixers automàtics per treure diners en metàl·lic.

Això no sempre és fàcil. Tot i que l'operació en si no té complexitat, són diverses les entitats bancàries que poden demanar una sèrie de comissions per treure diners en efectiu del caixer.

El cobrament de comissions, per descomptat, no és una cosa que agradi als usuaris. Per aquest motiu, un basc en concret ha decidit llançar un missatge esperançador als seus clients: no hi haurà comissions per retirar diners en metàl·lic.

Aquest és el banc que ha enviat un avís sobre les comissions

El banc que ha decidit llançar un avís a tots els clients sobre el cobrament o no de comissions és ING. Des de l'entitat bancària han enviat un correu electrònic a tots els usuaris perquè estiguin atents a allò que espera de cara al futur.

Foto d'una dona en un caixer automàtic
ING llança informació perquè els clients s'estalviïn les comissions per treure efectiu | Canva

L'objectiu d'ING és evitar que els clients paguin comissions bancàries quan treguin diners en efectiu dels caixers automàtics. Això encara es complica més si tenim en compte que els caixers propis d'ING a Espanya són pocs en comparació amb altres entitats.

Així és el correu que ha enviat ING als clients

L'assumpte del missatge que ha enviat ING als seus clients és el següent: «Et mereixes treure diners sense comissions». Així mateix, dins del correu electrònic, el banc aporta alguns consells als usuaris en relació amb els caixers.

Sobretot, se centra a fer veure en quins caixers els clients poden obtenir diners en efectiu sense comissions. A més, també insisteixen en les quantitats de diners que poden treure per no haver de pagar cap import extra.

D'altra banda, des d'ING afegeixen que: «Volem que no tornis a pagar comissions per retirar efectiu». Però, com duen a terme el pla des de l'entitat bancària?

El gran problema d'ING

Un dels principals problemes d'ING és que no té tants caixers automàtics propis com altres entitats, com ara CaixaBank o BBVA. Tanmateix, a això també li va saber trobar solució.

L'entitat holandesa va decidir operar a través d'acords amb tercers amb l'objectiu que els seus clients poguessin fer servir aquests caixers sense costos extra. Tot i això, per poder aconseguir-ho, els usuaris han de complir una sèrie de requisits.

On pots treure diners sense comissió si ets client d'ING

D'acord amb el correu electrònic que va enviar ING als seus clients, es podran treure diners sense pagar cap comissió en caixers d'ING, als de Cashzone, Euronet, Banca March, Targobank i Automatic Casch.

Així mateix, també es pot retirar efectiu a la xarxa de bancs EURO 6000, formada per Unicaja, Kutxabank, ABANCA, Ibercaja, Bankinter, Caixa Ontinyent, Cajasur, Caixa d'Enginyers, Caixa Pollença, Arquia Banca o EVO Banc.

Caixer
També podràs retirar efectiu d'ING a comerços i supermercats | GETTY IMAGES

Tot i això, en aquestes últimes entitats es cobrarà comissió quan es treguin menys de 50 euros. Per poder treure diners de qualsevol caixer automàtic sense pagar un import extra, caldrà treure un mínim de 200 euros en efectiu.

ING també ofereix l'opció de treure efectiu a comerços

Una altra de les coses que criden l'atenció d'ING és que, a més de poder treure diners als caixers automàtics que hem esmentat, també es pot obtenir efectiu d'altres maneres. Una és a través de diferents comerços.

Tots ells estan disponibles a l'aplicació d'ING. Tot i això, per poder-ho fer caldrà activar el servei “Treure diners en comerços”. Després, cal tramitar-ho dins de l'apartat “Transferències”.

Els comerços adherits a aquest pla són DIA , La Plaça, Hipercor, Supermercat El Corte Inglés i Supercor. Així mateix, també les benzineres Shell i Galp i punts de venda com Disa, ONCE, els estancs o Atenoil.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!