Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diversos cotxes nous en un concessionari

El cotxe familiar amb maleter gran que tothom vol: només costa 17.000 €

No trobaràs una opció més econòmica al mercat

Els cotxes familiars són a l'ordre del dia. Tant se val que necessitis un vehicle de 5 places o de 7, ja que aquest compta amb les dues opcions. El millor de tot és que el preu no varia gaire.

En aquest cas, parlem del millor cotxe familiar que pots trobar al mercat actual. Està disponible per només 17.000 euros si tries l'opció més econòmica, cosa que ja ha cridat l'atenció dels experts.

Aquesta opció econòmica, a més, compta amb un motor de bona potència i amb l'etiqueta ECO de la DGT, cosa que ja ha esdevingut imprescindible per circular per les Zones de Baixes Emissions. Si vols saber de quin cotxe parlem, t'expliquem les característiques.

Aquest és el cotxe que voldràs per només 17.000 euros

El cotxe de què tothom parla és el Dacia Jogger. Compta amb una carrosseria de 4,55 metres de llarg, així com un ampli habitacle interior. Com dèiem, es pot configurar amb 5 o 7 places segons les teves necessitats.

Primer pla d'una filera de cotxes aparcats
Trobar el cotxe familiar perfecte pot ser un autèntic caos, ja que existeixen múltiples opcions | Getty Images

D'altra banda, el vehicle té un maleter també ampli de 595 litres de capacitat si el fas servir amb 5 places. Per tot això, compta amb un espai de càrrega també interessant, pensant en les necessitats de tota la família. El Dacia Jogger és la millor opció familiar que destaca, és clar, gràcies al seu preu. I és que es pot aconseguir en la seva versió més econòmica des de 17.240 euros.

Així és la versió més econòmica del Dacia Jogger

La versió més econòmica del Dacia Jagger té un motor 1.0 ECO-G de 100 CV de potència màxima. Sens dubte, una potència suficient tant per a les dimensions com per al pes d'aquest vehicle.

D'altra banda, el motor és bifuel. És a dir, es pot omplir de benzina, així com de GLP, una opció molt econòmica. Gràcies al mateix, té l'etiqueta ECO de la DGT fins i tot en la versió més barata, cosa que tampoc pot passar desapercebuda.

Altres opcions interessants

Però, també hi ha altres opcions que criden l'atenció. El Dacia Jogger compta amb altres versions com la del motor 1.0 TCe de 110 CV. Té una mica més de potència i destaca pel gran nivell d'eficiència. No té etiqueta ECO, però sí que consumeix molt poc combustible.

Una altra versió superior és el Dacia Jogger Hybrid. Es tracta d'un híbrid no endollable que compta amb 140 CV de potència. En aquest cas, sí que té etiqueta ECO i uns consums molt interessants.

El Dacia Jogger, un cotxe amb característiques increïbles a baix preu

Al mercat actual no trobaràs un altre cotxe familiar nou, amb 7 places, que sigui tan econòmic com el Dacia Jogger. A més, tampoc trobaràs un altre cotxe amb un maleter de tal capacitat a un preu menor. D'altra banda, et resultarà gairebé impossible trobar un cotxe com aquest que combini maleter amb 7 places, l'etiqueta ECO de la DGT a un preu de tan sols 17.000 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquesta alternativa també pot resultar interessant

Tot i això, dins del mercat pots trobar altres alternatives amb característiques diferents. És el cas, per exemple, del Toyota Corolla Touring Sports. Aquest ha esdevingut un cotxe familiar molt famós, però només compta amb 5 places.

En aquest cas, es compara amb el Dacia Jogger gràcies a la seva capacitat de 598 litres al maleter. També compta amb l'etiqueta ECO de la DGT a causa del motor híbrid. No obstant això, hi ha una gran diferència. Aquesta segona opció parteix d'un preu de 25.150 euros. El Dacia Jogger, per la seva banda, té un preu de poc més de 17.000 euros en la seva versió més econòmica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!