Crema una casa unifamiliar al carrer Muralla del Carme de Valls

Una dona ha estat evacuada a l'Hospital Pius de Valls per intoxicació | La resta de les persones que vivien en l'habitatge han estat reallotjades

Aquesta matinada de divendres, 7 de desembre,  una casa unifamiliar del carrer Muralla del Carme de Valls s'ha incendiat. De resultes de l'incendi, una dona ha estat evacuada fins a l'Hospital Pius de Valls, ja que ha patit  una intoxicació causada pel fum del foc  i la resta de la família ha estat reallotjada. Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi a les 3.17 de la matinada.

Evacuen una dona per intoxicació a l'Hospital Pius de Valls

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi a tres quarts de tres de la matinada, quan havia començat a cremar una casa unifamiliar situada en el número 11 del carrer Muralla del Carme de Valls, la qual compta amb dues plantes i les golfes. Segons ha informat Bombers a TarragonaDigital, un calefactor s'ha incendiat i, posteriorment, s'ha encès la resta de l'habitació en què estava. A causa del foc i de l'alta temperatura, ha acabat cremant el 10% de l'estança.

De resultes de l'incendi, una dona ha estat evacuada amb l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intoxicació fins a l'Hospital Pius de Valls. D'altra banda, per seguretat, la resta de la família que hi havia en l'immoble ha estat reallotjada, ja que hi havia fum i l'habitació ha quedat afectada.

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre de la matinada.