Cremen diversos contenidors de brossa a Segur de Calafell

Cremen diversos contenidors de brossa a Segur de Calafell

Els veïns del barri reclamen més vigilància en un barri on es repeteixen baralles, actes vandàlics i destrosses

Els veïns del nucli marítim de Segur de Calafell s'han fet eco a les xarxes de la crema de diversos contenidors en un carrer residencial proper a l'avinguda d'Espanya. Concretament al carrer de Polònia,  els veïns han fotografiat diversos contenidors cremats, alguns d'ells parcialment i alguns totalment, ja desapareguts. 

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís  a les 11:57 hores del matí d'aquest dimarts 30 de juliol  que diversos contenidors estaven cremant propers a diversos cotxes i a una casa en una banda de l'extrem del carrer Polònia que enllaça amb l'avinguda d'Espanya.  Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació dels Bombers, que van arribar mentre encara cremava algun contenidor,  i van ser a temps d'apagar les flames.

Segons la informació dels mateixos Bombers, la flama que sortia dels contenidors va arribar a la vegetació de la tanca d'una casa propera,  de la qual se'n van cremar només uns deu metres quadrats  gràcies a la feina dels Bombers.

Un dels contenidors va quedar completament calcinat.
Un dels contenidors va quedar completament calcinat. | Facebook

 

Crema la cuina d'una casa a Cunit

La mateixa nit del 30 de juliol, al voltant de les onze, a la localitat propera de Cunit es va declarar un petit incendi a la cuina d'una casa del carrer Pirineus.  El foc va poder ser  apagat pels mateixos propietaris i veïns amb un extintor  i no va causar cap dany físic. Poc després van arribar els Bombers i van revisar si quedaven punts calents i van ventilar l'habitatge,  que va quedar afectat pel fum.