Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Carles Porta al 'Crims' de TV3.

'Bomba' de Telecinco sobre el 'Crims': TV3 i Carles Porta, de pedra

Segons avança el portal especialitzat El Televisero, Telecinco estaria preparant un 'Crims' a l'espanyola

El 'Crims' és un èxit rotund. És la joia de la corona de la corpo sense discussió. Amb permís de 'Joc de Cartes' i 'El Foraster', el programa de Carles Porta és, per dir-ho ras i curt, el pal de paller de TV3. El programa que salva les audiències, el programa que permet cobrir despeses. 

I les notícies volen. Les audiències van molt buscades i als despatxos van sobre segur: si se'ls deixen, volen recuperar la inversió. I això és, ben bé, el que faran a Telecinco. Segons avança el portal especialitzat El Televisero, Telecinco estaria preparant un 'Crims' a l'espanyola. 

Davant la manca d'audiències de Mediaset, la cadena apostarà ara per valors segurs. I el 'Crims' fa, setmana rere setmana, un 30% de share. Raó per la qual Telecinco hauria apostat per un format inspirat amb el de Carles Porta per intentar recuperar l'audiència perduda. 

El 'Crims' agafa el pont aeri

El 'Crims' se'n va a Madrid? És la gran pregunta, la gran incògnita. De moment és només un rumor, una notícia de El Televisero. Segons el portal, la producció del programa ja s'està fent i actualment s'estan gravant capítols. 

Segons avancen, la producció espanyola d'aquest format es basarà en una mort sonada: la de Cristina Ortiz Rodríguez ‘La Veneno'. 

La Veneno
La Veneno seria el primer personatge d'aquest 'Crims' a l'espanyola que prepara Telecinco. | CatalunyaDiari

Un format igual, però diferent

Ens expliquem. Així com el format català aposta per morts de càire més anònim, sembla que Telecinco vol fer un true crime de famosos. És a dir, recrear morts molt reconegudes, com bé va ser la de 'La Veneno'. 

L'aposta sembla anar sobre segur. El 'Crims' de Carles Porta, que aquesta temporada ha emès només 4 capítols, se situa sempre amb una mitja d'un 30% de share. Una audiència brutal per a un format sense estridències i relativament econòmic. 

Veurem com surt i com arriba aquest 'Crims' a Madrid. Si és una còpia del true crime de Carles Porta, o bé és un format innovador. El temps dirà. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp