Cristiano Ronaldo regala un anell de compromís de 700.000 euros a la seva parella Georgina Rodríguez

La premsa portuguesa assegura que el futbolista portuguès podria casar-se l'estiu vinent

Georgina Rodríguez y Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo | Cedida

Cristiano Ronaldo és quelcom més que un esportista. El cinc vegades pilota d’or ha fet de la seva figura un producte de màrqueting que, en moltes ocasions, fa de les seves polèmiques la seva gran virtut.

Tot i que és cert que la majoria de vegades crida l’atenció per les seves assistències, les seves jugades o la seva infinitat de gols, també ho és que moltes altres vegades salta a la palestra informativa pels seus gestos obscens o pel seu ampli repertori de desafiaments o actituds xulesques.

Ara, doncs, el ‘7’ del Reial Madrid ha cridat l’atenció per un darrer ‘gest’ amb la seva parella, Georgina, que li ha costat ni més ni menys que 700.000 euros.  

Georgina Rodríguez, amb l'anell regalat per Cristiano
Georgina Rodríguez, amb l'anell regalat per Cristiano | Instagram

 

Cristiano Ronaldo regala un anell de 700.000 euros a la seva parella

La premsa portuguesa especula que seria l'anell de compromís. No és quelcom exagerat, ja que la darrera ‘perla’ de Cristiano està només a 300.000 euros de valdre 1 milió d’euros.

L’anell, que té un diamant principal de 4,99 quirats i altres de més petits incrustats, serveix a la premsa rosa del seu país per especular sobre un enllaç, que se celebraria l’estiu vinent.

Cristiano, sempre objecte de crítiques

El cert és que Cristiano Ronaldo viu instal·lat a l'ull de l'huracà. El davanter del Reial Madrid no va al·ludir ser el focus de la polèmica a principis de febrer passat amb el seu darrer post a Instagram. En aquest, de fet, el '7' blanc publicava una imatge del seu fill gran, Cristiano Ronaldo Jr., on apareixia imitant al seu pare mentre marca músculs.

 

Jr say daddy I'm gonna be like you!!! What do you think??

Una publicación compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

«El meu fill diu… ‘Pare seré com tu’», relata al peu de la fotografia. Com no podia ser d'altra manera, però, han estat molts els qui han optat per carregar amb duresa sobre l'astre portuguès al·legant que la instantània era d'allò més inapropiada. La imatge —que acumula a hores d'ara més de 6 milions de 'likes'— ha generat comentaris de tot tipus a les xarxes.  


Comentaris

envia el comentari