Cristiano Ronaldo, criticat per un comentari sobre el futur del seu fill

El jugador portuguès sempre ha dit que li agradaria que també fos futbolista professional

Cristiano Ronaldo y su hijo Cristiano Jr.
Cristiano Ronaldo i el seu fill Cristiano Jr. | Cedida

Sembla que des que Cristiano Ronaldo va marxar del Reial Madrid per començar una nova etapa a Itàlia s'ha convertit en el centre de les crítiques. A Madrid no li perdonen que hagi decidit deixar el club per anar a la Juventus i molts dels seguidors que abans el lloaven a més no poder ara el critiquen i li desitgen que li vagi tot malament.

Al futbolista portuguès li ha costat arrencar la seva carrera a Itàlia i no ha estat fins aquest cap de setmana que va marcar els seus primers gols amb la Juventus i va poder treure's una mica de pressió. Les bones notícies, però, van durar poc i aquest dimarts va tornar a ser el centre de les burles després de ser expulsat injustament en el partit de Champions davant el València i marxar plorant del terreny de joc.

Aquesta imatge s'ha tornat carn de 'meme' i ha fet embogir les xarxes socials. Les mateixes, on uns dies abans Cristiano ja havia estat fortament criticat, aquesta vegada per qüestions familiar. I és que, en una entrevista a 'DAZN', Cristiano Ronaldo va parlar sobre les expectatives de futur que té sobre el seu fill amb unes paraules que sembla que no van agradar gaire.

«Vull que també sigui futbolista»

No és cap secret que el portuguès sempre ha dit que li agradaria que en un futur el seu fill seguís les seves passes. Cristiano Jr. Ja ha posat com a model per la col·lecció de roba del seu pare i és habitual veure'l a les entregues de premis a les que assisteix el jugador portuguès. El menor també ha demostrat alguna vegada que té una gran habilitat amb la pilota i el seu pare ja fantasieja que també sigui futbolista.

«No li posaré pressió, encara és molt jove per prendre una decisió, però per descomptat que somio a veure el meu nen com a futbolista. Tant de bo que Cris pugui ser com el seu papi. Ell diu que serà millor, però jo penso que és difícil», ha explicat l'exjugador del Reial Madrid. A més, ha reconegut que l'adaptació del petit de 9 anys està sent «inclús millor que la meva» i ja està jugant a les categories inferiors de la Juventus.

Els usuaris de les xarxes socials no han trigat gaire a criticar les paraules de Cristiano Ronaldo i l'han acusat d'estar ficant pressió al seu fill. «Mal pare», «egocèntric», «fatxenda» o «prepotent», entre d'altres moltes coses, són algunes de les coses que li han dit.


Comentaris

envia el comentari