Mayorga retira la demanda per violació contra Cristiano Ronaldo

Es desconeix si és un acord entre les dues parts o si és iniciativa de la suposada víctima

Cristiano Ronaldo al costat de Kathryn Mayorga
Cristiano Ronaldo al costat de Kathryn Mayorga | La Vanguardia

Kathryn Mayorga ha decidit retirar la demanda contra Cristiano Ronaldo, després d'haver afirmat l'any passat que va patir una violació per part del jugador de futbol l'any 2009. Segons ha avançat l'agència de notícies 'Bloomberg', la demanda va ser retirada de «forma voluntària» el mes passat, tot i que es desconeix si la model va arribar a algun tipus d'acord amb el portuguès.

Tant l'advocada de Mayorga, Leslie Stovall, com l'advocat de Ronaldo, Peter Christiansen, no han volgut fer declaracions sobre l'acusació que el jugador de futbol sempre ha negat. «Nego amb fermesa les acusacions que s'han llençat a sobre meu. La violació és un crim abominable que va en contra de tot el que sóc i crec. Encara que puc netejar el meu nom, em nego a alimentar l'espectacle mediàtic que han creat persones que es volen promocionar a la meva costa», va declarar després de l'acusació el portuguès.

Acusat de pagar pel silenci de l'exmodel

Segons el relat de Mayorga, presentat el 27 de setembre de 2018, Cristiano Ronaldo la va agredir sexualment en una suite d'un hotel a Las Vegas. Tal com informa 'La Vanguardia', el diari alemany 'Football Leaks i Der Spiegel' va filtrar la informació que el futbolista i la llavors model s'haurien conegut a la zona Vip d'una discoteca i la festa hauria acabat traslladant-se a la suite del jugador. Posteriorment, el futbolista va pagar a la presumpta víctima a canvi del seu silenci. Concretament, s'insinua que li va pagar 375.000 dòlars.

El conjunt italià es va veure en l'obligació de rebutjar la invitació per participar en la International Champions Cup dels Estats Units per por de la detenció de la seva estrella després de la denúncia interposada per suposada violació. Ronaldo sempre va negar públicament les acusacions i mai va presentar cap resposta a la demanda, tot i que la seva defensa si que va confirmar que prendrien accions legals contra el diari alemany.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari