Cristiano Ronaldo podria haver comès una segona violació

Una altra dona acusa el futbolista d'haver abusat sexualment d'ella després de la denúncia de Kathryn Mayorga

Cristiano Ronaldo ha sido acusado de una segunda violación
Cristiano Ronaldo ha estat acusat d'una segona violació | EFE

Les males notícies no deixen d'arribar-li a Cristiano Ronaldo. Fa uns dies, l'exmodel Kathryn Mayorga va trencar el seu silenci i va acusar el futbolista portuguès d'haver abusat sexualment d'ella en un hotel de Las Vegas l'any 2009. El jugador de la Juventus va desmentir ràpidament aquestes acusacions, però poc després es van publicar imatges on els dos apareixen ballant en una discoteca la nit en què presumptament van tenir lloc els fets.

Sembla, però, que aquesta suposada violació no seria l'única que hauria comès Cristiano Ronaldo. Arran de la denúncia de Mayorga, una altra dona també ha acusat al futbolista d'haver-la abusat sexualment. «Vaig rebre una trucada d'una dona que em va dir que havia tingut una experiència semblant», ha anunciat l'advocat de Mayorga al diari britànic 'Daily Mail'.

Una segona violació de Cristiano Ronaldo

Aquesta acusació ja ha estat proporcionada a la policia de Las Vegas perquè investigui si aquesta segona violació s'hauria produït realment. Arran d'aquesta denúncia, el cos policial reobrirà el cas i és molt probable que Cristiano Ronaldo hagi d'anar a declarar davant un tribunal dels Estats Units.

Mentrestant, Kathryn Mayorga i el seu advocat estan buscant els testimonis d'altres noies que puguin haver estat abusades sexualment per l'exjugador del Reial Madrid. Segons apunta 'The Sun', hi podria haver dues dones més: una que assegura haver estat «ferida per Cristiano» i l'altra que afirma que hauria arribat a un acord per no explicar-ho.

Kathryn Mayorga, la modelo que acusó de violación a Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo ballant amb Kathryn Mayorga la nit en què suposadament la va violar | YouTube

El futbolista prepara la seva defensa a Portugal

Per la seva banda, Cristiano Ronaldo nega en tot moment que tingués lloc la violació: «Les publicacions són falses, es volen fer famoses amb el meu nom». El portuguès es mostra molt tranquil davant les acusacions i ha afirmat que confia en la justícia. El futbolista no ha anat convocat amb la seva selecció i s'ha desplaçat a Lisboa per reunir-se amb el seu advocat.

No obstant això, les acusacions de violació sembla que estan afectant la imatge de Cristiano Ronaldo. Algunes marques que el patrocinen han emès comunicats, com en el cas de Nike, expressant les seves preocupacions davant d'aquesta situació i esperant que els investigadors ho aclareixen tot com més aviat millor.

D'altra banda, la Juventus, club en què milita actualment, ha vist com les seves accions a la borsa de Milà queien un 10%. Tot i això, a les seves xarxes socials ha sortit en defensa del futbolista: «Cristiano ha demostrat en aquests mesos la seva professionalitat i serietat, que és apreciada per tots a la Juventus. Els fets suposadament ocorreguts fa gairebé deu anys no modifiquen aquesta opinió, compartida per qualsevol que hagi entrat en contacte amb aquest gran campió».


Comentaris

envia el comentari