cristina-laíz

Cristina Laíz encapçalarà la candidatura de Ciutadans a l'alcaldia de Valls

L'alcaldable per C's és l'actual portaveu del partit a la ciutat

Finalment, el partit polític de Ciutadans ha decidit presentar-se a Valls de cara a les eleccions municipals del 26 de maig  d'enguany. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la candidatura estarà encapçalada per Cristina Laíz. De fet, des de fa mesos, Ciutadans compta amb un grup local a la ciutat, però fins ara no havien fet oficial la seva candidatura als comicis municipals.

La notícia arriba quan la totalitat dels grups municipals que actualment formen part del plenari municipal ja han presentat les seves candidatures. Fins i tot, diversos partits com Junts per Valls o ERC Valls ja han avançat algun dels punts dels seus programes electorals.

La Junta Electoral dona la raó a Ciutadans i en 48 hores s'han de retirar els llaços grocs que pengen de l'EOI

La Junta Electoral ha donat la raó a Ciutadans després que la portaveu de l'Agrupació de Valls, Cristina Laíz, presentés una denúncia davant la Junta Electoral de Zona per «l'incompliment de la resolució que obliga el Govern i els Ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral».

Laíz ha explicat que tot i les diferents resolucions de la Junta electoral central i de les provincials, hi ha diferents edificis i espais de Valls on continuen penjades pancartes, estelades i llaços grocs amb un contingut clarament partidista, que s'associa amb algunes de les formacions que es presenten a les eleccions.

  

Per aquest motiu, la Junta Electoral ha donat la raó a C's i dona un termini de 48 hores per retirar les pancartes i llaços grocs que pengen de l'Escola Oficial d'Idiomes de Valls. Tanmateix, també s'ha donat ordre de retirar la pancarta situada al balcó de l'Ajuntament de Querol.