Muntatge de Cristina Riba i Ramón Pellicer

Cristina Riba, de TV3, revela la seva relació real amb Ramón Pellicer i es defensa

Cristina Riba reacciona després d'escoltar les crítiques d'altres periodistes per la diferència d'edat amb el seu company

Cristina Riba és la presentadora del 'Telenotícies cap de setmana' de TV3. Juntament amb el seu company de fila, Ramón Pellicer. D'aquesta manera, la periodista manté als espectadors al corrent de l'actualitat política, econòmica i social del panorama català. El duo de Riba i Pellicer és un dels més estimats de la televisió catalana. 

Cristina Riba va ser la convidada en el noranta-setè episodi de 'Zona Franca', un programa conduït per Danae Boronat. En ell, es va repassar la seva trajectòria professional, des del seu debut al 'TN cap de setmana' el 2017, fins a les emissions més recents.

Cristina Riba
Cristina Ribas és la convidada a 'Zona Franca'.   | TV3

Un dels temes estrelles que es van tractar al llarg de l'entrevista va ser la gran diferència d'edat  entre els dos presentadors. Així, Danae Boronat va llegir algunes de les crítiques, com ara la de la periodista Peté Soler, la qual va posar sobre la taula la diferència d'edat entre ambdós presentadors ara fa tot just unes setmanes. 

«Per què el 'TN' més vist de la tele, que és el del cap de setmana, el presenta un periodista masculí que supera la seixantena i una periodista dona vint anys més jove? En Pellicer, que el veig antic, no molesta, en canvi, una dona de la seva edat sí», deia Soler. 

Cristina Riba va respondre a aquest seguit de comentaris dient que «hi ha moltíssimes dones que passen els 50 anys i fan pantalla». També va criticar el fet que se la referia com a «la presentadora, la dona que fa el 'TN' amb Ramón Pellicer», en comptes de reconèixer-la pel seu propi nom.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«En Ramón Pellicer és molt perillós»

Cal recordar que fa unes setmanes el Portal de Transparència de la CCMA va revelar el sou estratosfèric que Pellicer cobra anualment. El presentador veterà de la cadena catalana arriba a cobrar fins a 132.669 euros, molt més que el director de TV3, Sígfrid Gras, i que l'actual presidenta de la CCMA, Rosa Romà.

Imatge de Ramon Pellicer i Cristina Riba Roig presentant el 'TN Cap de Setmana'
Ramon Pellicer té 63 anys, mentre que Cristina Riba Roig en té 43. | TV3

Hem de tenir en compte que tant Cristina Riba com Ramón Pellicer fan la mateixa feina a TV3, però la diferència de sou entre un i l'altre és molt gran. Riba cobrà 70.000 euros a l'any,  mentre que la xifra de Pellicer ronda cap als 132.700 euros.

No obstant la diferència salarial, a Cristina Riba no sembla importar-li, ja que durant l'entrevista recorda al seu company amb molt d'amor i admet que gaudeix molt compartint pantalla amb ell. «En Ramón Pellicer és molt perillós perquè té molta conya. És molt irònic», admet entre somriures.