Critica el seu fill per anar vestit de princesa i li respon brillantment a Facebook

Brutal resposta de la mare a les xarxes socials

La mare amb el seu petit. Foto: cedida.

 

En Zackary és un nen de tres anys. Li agrada jugar amb cotxes i motos, pirates, posar-se caretes de zombie i també vestits de princeses de Disney. Un dia, el petit volia ensenyar als seus amics i la seva professora el seu nou vestit d'Elsa, de Frozen, així que la seva mare el va deixar anar disfressat a l'escola. A la parada d'autobús una dona va mirar malament al nen i li va retreure la seva actitud. La seva mare es proposa desmuntar els prejudicis i respon amb un contundent missatge a Facebook:

«En Zackary és el meu fill de tres anys i ell pot ser el que vulgui ser. Avui es va vestir de princesa i, sí, el vaig permetre anar a l'escola així mateix. Per què? Perquè així volia vestir-se, perquè volia mostrar-li el vestit d'Elsa a les seves professores i als seus amics, perquè no entén els estereotips de gènere que tu creus que hauria d'entendre, però el més important, el vaig deixar anar a l'escola vestit de princesa perquè ell és increïble". D'aquesta manera explica a les xarxes la Haylee Bazen, la mare del petit, el motiu pel qual va permetre al seu petit disfressar-se de princesa i sortir així al carrer.

En la seva resposta a la dona que els va mirar malament i va retreure el que feien, continua explicant que el nen «juga amb  nines, pirates i princeses. Condueix la seva moto i empeny el seu cotxe. Fa servir màscares de zombi i llapis de llavis, i si així ho vol, es pot posar-se un vestit! »

La mare acaba la seva resposta al Facebook dient: "A tu hauria de donar vergonya sortir de casa, no a nosaltres".