Critiquen Cristina Pedroche per vestir de color groc: «És de ‘Catalufa’»

La col·laboradora de 'Zapeando' ha rebut missatges negatius, però també positius

Cristina Pedroche
Cristina Pedroche llueix un vestit de color groc i és criticada   | Cristina Pedroche

El groc, un color que té el poder d’incendiar les xarxes socials. I és que des del moment en el qual el moviment independentista va decidir adoptar el color groc per reivindicar els seus ideals, sobretot la llibertat dels presos polítics catalans lluint un llaç groc, la guerra entre extrems està servida. Els ultres espanyols semblen embogir cada vegada que algun personatge famós apareix amb algun detall en aquest color o, pitjor encara, vesteix de color groc.

Així ha passat amb diversos famosos, entre els quals podem trobar la cantant Aitana que en més d’una ocasió ha aparegut en concerts i actes públics, vestida amb aquest color, sense mostrar cap mena de por als possibles boicots que fan els que estan en contra d’això. Ara, però, és el torn de Cristina Pedroche qui, a través del seu Instagram, ha rebut moltes crítiques.

Pedroche llueix un vestit de color groc

La presentadora va aparèixer al programa de La Sexta ‘Zapeando’ amb un vestit de color groc i, en acabar l’emissió, va publicar una fotografia al seu compte oficial d’Instagram lluint la roba i acompanyada de les paraules: «’De amarillo que te pillo’», juntament amb diverses icones de riure molt.

Per descomptat, els usuaris d’aquesta xarxa social van omplir la publicació amb centenars de comentaris i n’hi ha per a tots els gustos. De banda dels més catalans podem trobar les icones dels cors i els llaços grocs, la senyera feta amb cors, acompanyats de paraules com: «Llibertat presos polítics!» o «Gràcies!», entre d’altres.

Tanmateix, per part dels més espanyols, els missatges són: «Aquest groc és de ‘Catalufa’, eh!», Amunt Espanya!», «No, groc no! Als colpistes aquí a Catalunya els agrada molt aquest color! (icones de vomitar). Però et queda bé, eh!». Com sempre, Cristina Pedroche ha aconseguit incendiar les xarxes socials de nou amb només una fotografia seva, però potser no en el sentit habitual.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De amarillo que te pillo

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el


Comentaris

envia el comentari