Bombardegen Piqué amb crítiques per una foto a la muntanya

El jugador ha decidit relaxar-se i desconnectar a la Cerdanya, però alguns dels seus seguidors no li perdonen els darrers errors

Gerard Piqué és, potser, un dels jugadors del Barça que ha de fer front a més insults i faltes de respecte. Si en moltes ocasions els problemes sorgien per la seva pertinença a la Selecció Espanyola de Futbol, després de la seva inesperada retirada les crítiques li arriben, principalment, per les seves jugades durant els partits del Barça. 

Un dels seus darrers errors durant un partit contra el Leganés, quan va facilitar un gol de l'equip contrari, sembla que ha motivat el jugador perquè desconnecti una mica, i es relaxi abans del duríssim mes d'octubre, quan té cites contra el Tottenham, el València i el Madrid, entre altres equips. 

Piqué s'ha refugiat a la Cerdanya

A través del seu perfil d'Instagram, on acostuma a publicar imatges del seu temps lliure, el jugador blaugrana ha compartit una imatge en la qual se'l pot veure a la muntanya amb un dels seus fills, el petit Sasha, apropant-se a un petit poni que menja herba. Sembla que el futbolista s'ha refugiat a la casa que la família té a la Cerdanya, abans de tornar aquest dilluns a la feina. 

Alguns dels seus seguidors, però, sembla que no li volen perdonar els errors, i és per això que la secció de comentaris de la foto s'ha omplert de missatges durs, ironies i fins i tot insults cap al català. «Queda't allà a la muntanya que, com a mínim, no trenques el fora de joc» o «aquell poni és millor que tu, Gerard», són tan sols alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a les xarxes. 


Comentaris

envia el comentari