Critiquen Manu Carreño per la seva narració del Clàssic

Els espectadors van queixar-se a través de Twitter

Manu Carreño | Archivo

 

Ser periodista esportiu avui dia és una de les tasques més àrdues del panorama actual al món de la comunicació. El treball dels professionals del sector està examinat amb lupa dia rere dia i qualsevol error pot costar molt car. A tot això se li suma el paper de les xarxes socials com a vehicle de l'opinió pública, més que necessària per a posar sobre la taula tots els debats que es creguin oportuns. Precisament va ser així en el cas de la narració del Clàssic de Manu Carreño a Cuatro, partit que va acabar guanyant el Barça per 3 a 2 al Hard Rock Stadium de la ciutat nord-americana de Miami.

Aquesta vegada, els milers d'espectadors van criticar el periodista val·lisoletà per no narrar amb la mateixa intensitat els gols del FC Barcelona i els del Reial Madrid. Tal com informa 'Ecoteuve', els internautes opinen que Carreño va viure amb més passió les dianes del combinat blanc, en comparació a les de l'equip de la ciutat comtal. Els usuaris de Twitter van assenyalar, fins i tot, que el periodista es va negar a utilitzar la paraula 'gol' cada vegada que marcava el conjunt «blaugrana».

 

Diumenge, la xarxa es va inundar de comentaris, reprimendes i algun insult dirigit cap a Carreño. Tot i així —i com va recollir 'Mundo Deportivo' fa poc més d'un mes— el periodista ja va tenir una picabaralla, aquest cop, amb Florentino Pérez, en la qual el de Valladolid va deixar les coses clares al president del Reial Madrid: «Sóc periodista i vostè és el president del Madrid», assegurava, per aclarir que ell havia de veure les coses amb imparcialitat. El que és cert —i es va demostrar diumenge— és que Manu Carreño no deixa ningú indiferent, sigui del FC Barcelona o del Reial Madrid.Comentaris

envia el comentari