Crítiques al Barça per celebrar Halloween en lloc de la Castanyada

El club blaugrana ha penjat un vídeo al seu Twitter on es podien veure diverses estrelles de l'equip retocades amb la temàtica de Halloween

Leo Messi, en la imatge promocional del Barça per Halloween
Leo Messi, en la imatge promocional del Barça per Halloween | CatalunyaDiari.cat

El F.C. Barcelona és un fenomen global i que traspassa les fronteres de Catalunya. Ho demostren, així mateix, els 143.855 socis i sòcies que acredita el club i el fet que la imatge del Barça s’hagi exportat a tot el món.  Per això mateix, doncs, les tradicions de la institució també han passat a ser globals i des de Twitter el Barça ha desitjat un «Bon Halloween», en lloc d’una bona Castanyada.

Quelcom que, com no podia ser d’altra manera, ha generat força ressò a Twitter. La publicació, més enllà de comptar amb 600 ‘likes’, ha estat criticada a les xarxes després que diversos aficionats consideressin que el Barça no havia de celebrar Halloween, sinó la Castanyada.

Crítiques per celebrar Halloweeen, enlloc de la Castanyada

La polèmica ha saltat a la palestra després de la publicació d’un vídeo molt il·lustratiu per desitjar una bona prèvia de Tot Sants. Per fer-ho, el club feia un curiós muntatge on s’hi podien veure jugadors com Leo Messi, Luis Suárez o Philippe Coutinho retocats amb la temàtica de les disfresses d’aquesta tradició anglosaxona.

En veure-ho, però, molts afeccionats catalans han optat per recordar que aquesta no era una tradició instaurada a Catalunya. «Aquí celebrem la Castanyada...», deien alguns mentre d’altres recordaven: «A la samarreta de l'any que ve, substituïu la senyera per la bandera americana»


Comentaris

envia el comentari