Dures crítiques contra Fernando Simón pel que ha fet després de la roda de premsa

La imatge no ha tardat a fer-se viral a través de les xarxes socials

Fernando Simón en una roda de premsa amb camisa blanca i escrivint amb un bolígraf
Simón ha estat durament criticat a través de les xarxes socials per aquesta imatge | Cedida

La pandèmia del coronavirus ha obligat a imposar unes mesures de seguretat i que els experts han demanat complir tot remarcant la seva importància. Ara però, Fernando Simón estaria en el punt de mira després que s'hagin fet públiques unes imatges seves on no compleix les recomanacions que ell mateix ha exposat tantes vegades com a portaveu del govern.

Les imatges en qüestió s'han produït després d'una de les seves habituals compareixences per informar com està la situació de la pandèmia al país. El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES) i portaveu tècnic del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha abandonat la seva posició per dirigir-se a la zona on es trobaven uns periodistes.

Allí és on podem veure com l'expert du la mascareta mal col·locada tot penjant d'una sola orella el que es podria deure al fet que hauria begut aigua, ja que a la mà té una botella. La mala col·locació de la mascareta però no ha estat l'únic error que hauria comès l'epidemiòleg que no ha mantingut la distància mínima de seguretat per parlar amb els professionals de la premsa quan han arribat.

Indignació a les xarxes socials

Les imatges no han passat per alt a les xarxes socials on poc després diversos usuaris de Twitter no han tardat a expressar la seva indignació. La fotografia ha rebut tants comentaris que fins i tot s'ha convertit en Trending Topic a Espanya amb 'Covid Simón'.

D'altra banda, han estat també molts els usuaris que han volgut mostrar el seu suport a Fernando Simón i l'han defensat d'aquells que han criticat l'acció de l'epidemiòleg. De fet, alguns han mostrat el seguit d'imatges on es veu que després de beure aigua, Simón s'hauria col·locat la mascareta.


Comentaris

envia el comentari