Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp

Reclams i crítiques ferotges per a l'Scream Nights Park de Cambrils

Els Mossos d'Esquadra van fer acte de presència al Parc Samà, davant l'allau de queixes i la manca de fulls de reclamació

Imatge d'arxiu d'un pallasso terrorífic.
Imatge d'arxiu d'un pallasso terrorífic | TarragonaDigital.com

 

Per a molts dels assistents, l’11 d’octubre, la nit inaugural de l’Scream Nights Park —el complex temàtic de terror situat al cambrilenc Parc Samà— es va convertir en un veritable malson. I no pas pels ensurts, els passatges terrorífics o la por a flor de pell, sinó per motius ben diferents.

Ahir divendres, 12 d’octubre, les xarxes socials es despertaven negades de comentaris negatius, crítiques ferotges i males experiències. Tot un reguitzell de queixes i indignació que van omplir de llargs paràgrafs el mur de l’Instagram oficial del parc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scream Nights Park (@screamnightspark) on

«Fa més por veure la factura de la llum», «brossa» o «estafa»

Després de dos comentaris positius —comptats— un seguit d’impressions i vivències poc encoratjadores van sortir dels dits dels usuaris, que ja han qualificat el parc de «brossa», «estafa», «robatori a mà armada» o «els pitjors 30 euros invertits a la meva vida».

Algun ‘instagramer’, més enginyós, explicava que, comparat amb el parc del terror, «fa més por veure la factura de la llum».

I és que, bromes a part, fins i tot els Mossos d’Esquadra van haver d’acudir a l’Scream Nights Park. Segons fonts policials, l’allau de descontentament va provocar que s’acabessin els fulls de reclamacions i els agents van aixecar acta dels fets.

Fulls de reclamacions inexistents o caducats

Alguns assistents, per la seva part, han explicat que els organitzadors, davant de les interpel·lacions, al·legaven no tenir fulls de reclamació mentre que, a d’altres, els donaven fotocòpies de formularis de queixa de l’any 2011.

L’escassetat i la mala qualitat dels actors, les atraccions i les disfresses també han estat una constant en la valoració de les dues primeres nits del denominat «parc de terror més gran d’Europa». Unes vetllades que, si tot va bé, s’estendran durant dotze dies i fins al 10 de novembre.

Sense targetes de crèdit i atraccions amb suplement

El fet que no s’acceptessin targetes de crèdit, d’altra banda, també ha despertat les suspicàcies i les crítiques del públic. Atraccions que —més enllà de l’entrada de 30 euros— requerien un suplement de 5 euros, sense cap mena de comprovant, ja fa pensar a algun dels usuaris que el reclam dels seus diners, en sentir-se enganyat, podria convertir-se en una empresa difícil.

Amb tot, la sensació general, llegint les percepcions d'aquells que ja han visitat el parc —i que s'han expressat—, és de descontentament i indignació i, alhora, amb una voluntat clara d’evitar que d’altres persones passin per la seva mala experiència.

S'esgota el menjar i la paciència

Llargues cues, menjar escàs —segons els assistents, el parc obria a les vuit del vespre i a les deu ja no hi havia entrepans—, baix nivell artístic i creatiu o atraccions tancades perquè els actors «estan descansant», tal com expliquen alguns usuaris a les xarxes socials, denoten, ara per ara, un cert desgavell organitzatiu i qui sap si auguren, pels responsables del projecte, un mes de por. Mai més ben dit.

Des de dijous, les portes de l’Scream Nights Park són obertes i bona part del públic, ara per ara, frustrat i enrabiat. I amb moltes ganes que els tornin els diners.