El Vendrell cau a Alcobendas i queda a tres punts de la salvació

El CE Vendrell perd per 3 a 1 a la pista de l’Alcobendas en un duel que deixa els vendrellencs a tres punts de la zona de permanència a la categoria

Jordi Ferrer ha marcat el seu 17è gol de la temporada  | Joan Alfons López

El CE Vendrell segueix sense sumar la primera victòria com a visitant després de caure derrotat per 3 a 1 a la pista de l’Alcobendas, rival directe en la lluita per la permanència. Els del Baix Penedès no han pogut extreure res positiu de territori madrileny en un duel d’alta tensió que no s’ha decidit fins al darrer minut i mig d’encontre. La derrota, la novena de la temporada, deixa els homes dirigits per Gonzalo Medina a tres punts de la salvació.

Gonzalo Pérez inaugura el marcador

El Club Patín Alcobendas ha tardat vuit minuts a obrir la llauna. Pelayo ha agafat la bola per la banda dreta de l’atac local i ha engaltat un xut que ha desviat en darrera instància Gonzalo Pérez per enviar l’esfèric al fons de la xarxa. Gerard Camps no ha pogut fer res per evitar la diana que posava coll amunt un encontre que ha pogut ampliar el conjunt madrileny abans del descans. Una pèrdua de bola de Jordi Ferrer ha propiciat que el capità es veiés obligat a tallar la jugada, sent castigat amb targeta blava i provocant una falta directa que Aspra no ha pogut transformar.

No ha estat fins al segon temps quan el Vendrell ha pogut veure porteria. Una falta directa a favor dels del Baix Penedès ha estat aprofitada per un Jordi Ferrer que no ha perdonat i ha equilibrat l’encontre amb el dissetè gol de la temporada. Malauradament l’alegria ha durat poc. Marcos López, cinc minuts després del gol de Ferrer, ha aconseguit superar Camps amb un u contra u i un xut encertat a prop del pal esquerre.

Tot i que el Vendrell ha buscat l’empat, arriscant-se fins al límit en els últims segons de l’encontre, no l’ha trobat. Al contrari. Quan es jugava amb el cinquè jugador de pista i amb la porteria buida, l’Alcobendas ha recuperat la pilota i es disposava a marcar quan Gerard Miquel s’ha emportat la porteria per evitar la diana. L’acció, castigada amb targeta blava i falta directa, ha acabat amb Marcos López transformant l’acció a bola aturada. Amb aquest resultat, el Vendrell es queda en la catorzena plaça amb 12 punts, a tres d’un Sant Cugat que és el primer equip que aconseguiria la permanència. La pròxima cita dels vendrellencs serà dissabte a les 20.00 hores rebent la visita del complicat Liceo.