Romeu salva un punt pel Calafell a la pista de l’Alcoy

El capità Sergi Romeu marca el gol de l’empat (4-4) a 30 segons del final i evita la derrota en una dolenta segona meitat dels del Baix Penedès

El CP Calafell ha pogut evitar la derrota en el darrer sospir
El CP Calafell ha pogut evitar la derrota en el darrer sospir | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha tancat l’any 2018 empatant a la pista del PAS Alcoy (4-4) en un matx on els del baix Penedès han mostrat una molt bona versió en els primers 25 minuts que s’ha trobat a faltar molt en un segon temps on l’Alcoi ha pogut remuntar de forma total quan faltaven 50 segons pel final. Afortunadament, un potent xut de Sergi Romeu ha evitat la derrota d’un Calafell amb dues cares.

Primer temps notable

El Club Patí Calafell ha quallat una primera meitat més que notable. El conjunt del Baix Penedès ha encetat molt endollat la primera meitat i ha anat ben aviat a complir amb el seu requisit. Els verds s’han avançat ben d’hora, quan només havien passat dos minuts en el cronòmetre. Ángel Rodríguez ha cedit la bola a un Joan Vázquez que ha buscat marcar. Rodríguez ha aprofitat el refús del local Grau per fer un 0 a 1 que s’ampliaria en el minut 10 gràcies a Sergi Torné. El reusenc ha marxat per la banda dreta i ha superat Grau amb una jugada individual. Havien passat deu minuts i el Calafell ja vencia per 0 a 2.

Com era d’esperar, els locals no s’han encreuat de braços i han despertat. Cordeiro feia l’1 a 2 en el minut 12 aprofitant una recuperació per la banda dreta i una deixada cap al centre que el portuguès no ha perdonat. Quan semblava que l’avantatge mínim pels visitants lluiria en el temps de descans al marcador, Sergi Romeu culminava una bona triangulació grupal després d’un inici de contraatac propiciat per Gerard Pujol.

Segon temps per oblidar

La segona meitat no deixarà un bon regust de boca a la parròquia del Club Patí Calafell. Els homes dirigits per Jordi Esteva han vist com ben aviat Roc Llisà retallava distàncies en l’electrònic. El català era assistit per Pérez per posar el 2 a 3. Serra evitava poc després el 3 a 3 aturant dos penals però no podrà fer res en el minut 35 quan, novament Llisà, veia porteria amb una centrada a l’àrea que no ha desaprofitat.

Els minuts han anat passant i s’ha arribat al 49 amb el 3 a 3. Semblava que el matx acabaria aquí però el local Domínguez s’ha tret un gran xut inesperat des de la banda dreta que ha acabat colant-se entre els pals de Martí Serra. Era el 4 a 3 i quedaven uns 50 segons per al final. Semblava improbable una reacció verda però Sergi Romeu, capità del Calafell, ha dit la seva. Un potent xut des de quasi el ben mig de la pista, s’ha colat a la porteria d’un Alcoi que ha vist voler dos punts quan més difícil ho tenien.

La pròxima cita del Calafell serà dissabte 12 de gener a les 20.00 hores rebent l’Igualada al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.