Derrota del CF Reus contra un Almeria superior (2-0)

De la Hoz, primer, i Álvaro, de penal, després, han marcat els gols dels andalusos | Fran Carbia ha estat substituït per lesió i Mikel s'ha fet mal al final del partit

Els reusencs no han presentat la millor imatge possible
Els reusencs no han presentat la millor imatge possible | Juan Sánchez / La Voz de Almería

El CF Reus s'ha vist superat per un Almeria que ha tingut el protagonisme durant tot el partit (2-0). El conjunt de Xavi Bartolo s'ha vist superat després dels gols de De la Hoz a la primera part i d'Álvaro, en la segona, després d'un penal dubtós xiulat pel col·legiat. Edgar Badia ha estat el protagonista dels roig-i-negres realitzant moltes aturades de mèrit, mentre que Linares ha tingut les oportunitats més clares pels ganxets. Les lesions de Fran Carbia i Mikel Villanueva, el que més preocupa després del resultat d'avui.

De la Hoz avança a un Almeria que s’ha topat amb Edgar Badia

El CF Reus no ha sigut capaç de dominar la primera part del partit contra un Almeria que ha dut el pes del matx i ha gaudit de moltes ocasions, però s’ha topat amb un gran Edgar Badia. El conjunt andalús ha provat ben aviat al porter roig-i-negre amb un xut de Juan Carlos Real. Quan passava el primer quart d’hora de partit, una centrada per banda dreta de Romera, trobava la rematada d’Álvaro i Badia aconseguia aturar la pilota, però en el refús, De la Hoz ha enviat la pilota al fons de la xarxa i posava l’1 a 0 en el marcador.

L’Almeria presionava a dalt al CF Reus i no deixava sortir fàcil i controlant la pilota als ganxets. Tot i això, a la mitja hora de partit, Borja enviava una pilota a l’esquena de la defensa andalusa i Linares gaudiria de la millor oportunitat del partit pels roig-i-negre, després d’intentar una vaselina a René, que havia fet una mala sortida. Les coses no els hi anaven de cara als reusencs i després d’una entrada de Saveljich a Carbia, deixava tocat a l’atacant, que ha estat substituït abans d’acabar la primera part i ha suposat el debut de Martí Vilà.

L'Almeria ha dominat l'encontre de principi a final
L'Almeria ha dominat l'encontre de principi a final | Juan Sánchez / La Voz de Almería

Un penal dubtós deixa grogui al CF Reus només començar la segona meitat

Al CF Reus li tocava capgirar el marcador, després de marxar perdent a la mitja part, però ben aviat veuria com es complicaven les coses. Tres minuts després de la represa, el col·legiat canari Pulido Santana xiularia un penal dubtós a favor de l’Almeria, després d’una centrada per banda esquerra que arribaria a Álvaro i Mikel Villanueva xocava contra el davanter, però no semblava suficient per xiular pena màxima. El mateix Álvaro era qui xutava des dels 11 metres i transformava el penal per posar el 2 a 0.

Les coses es posaven difícils per al conjunt dirigit per Xavi Bartolo, que seguia sense poder tenir el control de la pilota. Les oportunitats seguien arribant a la porteria defensada per Edgar Badia que aconseguia aturar tot el que els jugadors de l'Almeria intentaven. En un primer moment era De la Hoz i després Juan Carlos, però es tornaven a topar amb el porter roig-i-negre. El CF Reus ho intentava i Shaq Moore en una centrada per banda dreta trobaria a Linares que remataria per damunt la porteria de René. Ja en els darrers instants, una falta a la frontal de l'àrea la xutaria Gus Ledes que estavellaria el xut contra la barrera.  A més, Mikel Villanueva també s'ha fet mal en els darrers instants de matx.