Un minut fatídic deixa sense triomf el Calafell

El Calafell empata (2-2) a la pista del Caldes després d’avançar-se còmodament en els primers deu minuts. Els verds acaben donant per bo un punt molt patit

El Calafell no guanya com a visitant des del passat 3 de novembre | Joan Alfons López

Un minut ha estat necessari per passar d’un bon triomf i tenir la permanència encarrilada a veure com el rival et podia remuntar i complicar innecessàriament la continuïtat en la categoria. Finalment, ni una cosa ni l’altra després d’aconseguir extreure el menor dels premis de la pista del Caldes amb l’empat del Calafell (2-2).

Bon inici, pèssim minut 40

El Club Patí Calafell no pot tenir cap queixa de l’inici de l’encontre quallat a Caldes de Montbui. L’equip dirigit per Jordi Esteva saltava sobre la pista convençut de les possibilitats d’endur-se tres punts tranquil·litzadors a l’hora d’aconseguir segellar la continuïtat en la categoria. El reusenc Sergi Torné estrenava el marcador en el minut 5, aconseguint superar el porter local Cesc Campor. L’alegria seria continuada per Joan Vázquezen el minut 10. El jugador calafellenc ampliaria diferències per fer el 0 a 2  en la recta inicial d’un encontre que els verds tindrien controlat fins al segon temps.

El Caldes intentava empatar però la manca d’encert final i les bones intervencions de Martí Serra impedien la reacció local. S’ha hagut d’esperar al fatídic minut 40 de partit per veure com tot el castell s’ensorrava en només set segons de diferència. Roger Ascensi retallava distàncies i en la posterior represa del joc, el Calafell perdria la bola per veure com Rovira, enmig d’un bosc de cames dins de l’àrea, aconseguia empatar. El públic local embogia després de veure com allò que no s’havia pogut produir durant 39 minuts, es feia en pocs segons de marge.

La reacció local ha provocat un nou matx, on al Calafell li han tremolat les cames i ha vist perillar fins i tot el punt. El Caldes ha enviat una bola al travesser i els de Jordi Esteva s’han hagut de conformar amb un únic punt que deixa l’equip verd en la novena plaça amb 27 punts, quatre més que un descens que ara marca el Girona amb 23 punts. La pròxima cita sobre la pista serà dissabte 27 d’abril a les 20.00 hores visitant la pista del Vic.