El Calafell celebra un gol marcat

El Calafell supera el Lloret i segueix en ratxa jugant com a local

El CP Calafell guanya el Lloret (4-3) i suma la tercera victòria seguida actuant com a local. Els del Baix Penedès s’allunyen, de forma provisional, a nou punts del descens

Gerard Pujol ha donat tranquil·litat al Calafell amb el seu gol en el minut 48 | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha guanyat aquest migdia per 4 a 3 l’Hoquei Lloret i ha sumat la tercera victòria consecutiva com a local després d’un encontre que ha dominat en el primer temps però que en el segon ha vist complicar-se per culpa de l’encert visitant en la bola aturada.

Quatre minuts per encarrilar el matx

El Calafell ha començat a posar coll avall el triomf passat el quart d’hora de joc. Després d’uns primers quinze minuts d’igualtat, on ni els atacs d’uns ni dels altres havia aconseguit trencar el 0 a 0, el capità Sergi Romeu ha tornat a veure porteria per facilitar la feina. El veterà jugador, autor de nou gols aquesta temporada, feia el desè en el seu compte particular amb un potent xut des de la frontal que ha estat desviat per dos jugadors rivals, provocant una ràpida intervenció de Ferran Serra qui, tot i tocar la bola, no ha pogut evitar que es colés al fons de la xarxa.

Els verds colpejaven primer i posaven la primera pedra d’un nou desitjat com a local. Afortunadament per a la parròquia local, no han hagut d’esperar gaire per poder-se aixecar de nou a celebrar una diana. I quan ho han fet, ho han fet per partida doble amb pocs segons de diferència. Primer era Ángel Rodríguez en el minut 19. Una deixada enrere era aprofitada per l’exvendrellenc per enviar un potent xut que s’ha colat a prop del pal esquerre del visitant Serra. Pocs segons després era Roger Martí qui, aprofitant un letal contraatac, perforava la porteria gironina per situar un contundent 3 a 0 a cinc minuts del descans.

L'afició del Calafell ha gaudit del tercer triomf seguit com a local
Els Estrellats i tota la parròquia calafellenca ha gaudit de la tercera victòria seguida com a local | Joan Alfons López

La bola aturada fa suar el Calafell

El triomf que el CP Calafell tenia encarrilat en el temps de descans, ha corregut perill en el segon temps per culpa de les boles aturades. Tot i que els dos equips han fallat una falta directa amb el 3 a 0 en el marcador, els visitants han començat a aprofitar-la en el minut 37. Un penal executat per Noguero ha acabat fent el 3 a 1 i Gelmà, en el minut 43, aprofitava una falta directa per anotar un ajustat 3 a 2. A només un gol de diferència, el Lloret ha començat a intensificar l’atac buscant l’empat.

Els atacs han deixat espais en defensa i una recuperació en la frontal calafellenca ha propiciat un contraatac letal que Gerard Pujol culminaria amb un xut des de la frontal que es colava al fons de la xarxa visitant per fer el 4 a 2 en el minut 48. Quan semblava que no hi havia temps per a més, Sergi Torné ha vist la targeta blava i ha donat una falta directa al Lloret que, novament Gelmà, no ha desaprofitat per marcar. Amb poc més de deu segons de partit, el Calafell ha pogut aguantar el marcador i ha vist confirmat el tercer triomf consecutiu com a local i acumula ja a la taula 21 punts, allunyant-se a nou de la zona de descens de forma provisional a l’espera de la disputa de la jornada. La pròxima cita dels verds serà dimarts 29 a les 21.00 hores al Pavelló Onze de Setembre del Lleida Llista.