El Calafell grata un bon punt davant el Reus Deportiu

Els roig-i-negres s'imposen en el primer temps amb un doblet de Salvat però els verds reaccionen en el segon temps i empaten (2-2)

Salvat celebra una de les dianes del matx
Salvat ha marcat els dos gols del Reus | Reus Deportiu

Repartiment de punts en el duel tarragoní de la tercera jornada de l'OK Lliga. El Reus Deportiu no ha pogut passar de l'empat davant un bon Calafell  que ha pogut equilibrar un marcador que se situava 2 a 0 en el descans. La reacció ha estat tal que els homes de Jordi Esteva han pogut endur-se els tres punts en un final d'infart.

Salvat lidera la primera part

La victòria reusenca semblava posar els pilars en el primer temps. I no ho ha estat gràcies als llançaments de penal, tot i que el Reus Deportiu n'ha gaudit de tres en els primers dos minuts d'encontre. Àlex Rodríguez en dues ocasions i César Carballeira en un altre no han pogut batre Martí Serra. Els homes entrenats per Jordi Esteva s'han posicionat seriosament sobre la pista i no han permès al Reus trobar-se amb el seu millor joc. Carballeira, en el minut 13, enviava la bola al pal en el que ha estat el darrer avís abans d'obrir la llauna.

Era Joan Salvat, en el minut 15, quan s'estrenava l'electrònic del Palau. Marc Julià enviava un desplaçament de bola cap a la banda dreta i allà apareixia l'estic del capità per anotar el primer gol de la nit. Un quart d'hora s'ha tardat a veure la primera diana i només tres més han calgut per veure el segon, obra també de Joan Salvat. El capità ha picat la bola sobre Serra en una jugada individual per ampliar diferències.

El Calafell grata un gran punt

Si el primer temps ha estat favorable al Reus, el segon ho ha estat completament per al Club Patí Calafell. Els homes de Jordi Esteva han quallat una molt bona actuació i han aconseguit extreure un valuós punt del complicat territori roig-i-negre. No ha estat fins al minut 39 quan Gerard Pujol, aprofitant una superioritat numèrica per una targeta blava a César Carballeira, ha batut Ballart amb un xut escorat a l'esquerre de la porteria.

El CP Calafell celebrant un dels gols que ha donat la Copa de la Princesa a Biscaia
El CP Calafell ha aconseguit un punt de pes a Reus | Luis Velasco / FEP

El Calafell se situava un gol per sota quedant deu minuts per al final. Ambdós conjunts inauguraven així un nou matx: amb el Reus bolcat buscant el 3 a 1 i el Calafell anant amunt per trobar l'empat. Això s'ha traduït en un matx d'anada i tornada que ha vist com César Carballeira enviava una bola al pal. Els ganxets perdonaven la possible sentència i els del Baix Penedès contestaven en l'àrea contrària. Joan Vázquez, amb una jugada individual, ha batut Ballart en el minut 46.

Amb quatre minuts fins al final, el duel ha embogit i ha tingut tots els ingredients d'un derbi. Un gol fantasma de Gerard Pujol en el minut 48 ha estat la principal polèmica. El davanter verd ha aprofitat una falta directa per enviar una bola al travesser. Aquesta ha botat al costat d'un Ballart que ha rebutjat engaltant una plantofada a l'esfèric. Els col·legiats, a prop de la jugada, no han donat validesa al possible gol. En el darrer minut de partit s'ha pogut decidir tot per ambdós bàndols. L'exganxet Sergi Torné, en l'ocasió més clara, es plantava davant Ballart però no aconseguia anotar.

Curiosament, l'empat situa líder el Reus Deportiu després de la derrota del Noia. El Calafell, per la seva banda, segueix invicte després de dos partits com a visitant situant-se en la setena plaça amb quatre punts. La pròxima cita del Reus serà dissabte vinent a les 20.00 hores visitant el Vic mentre que el Calafell jugarà com a local al Vendrell dimarts a les 21.00 hores rebent el Lleida, duel corresponent a la jornada 2.